Închide meniul

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Faţa nemaivăzută a starului suedez. Motivul pentru care s-a emoţionat la maximum

Dragoș Vasile Publicat: 22 martie 2021, 16:01

Reclamă
VIDEO | Zlatan Ibrahimovic a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Faţa nemaivăzută a starului suedez. Motivul pentru care s-a emoţionat la maximum

profimediaimages.ro

Zlatan Ibrahimovic a izbucnit în lacrimi

La conferinţa de presă, Zlatan a fost vizibil emoţionat când a vorbit despre cum copiii săi au primit vestea revenirii sale la naţionala Suediei. Fiul său de 13 ani, Vincent, vrea să îi calce pe urme, iar "Ibra" a dezvăluit ce i-a cerut soţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am doi copii mici acasă care se joacă cu mingea. Soţia mea mi-a spus să îi opresc, însă i-am spus "nu". Putem cumpăra lucruri noi dacă ei sparg ceva. Cum au primit revenirea mea la echipa naţională? Vincent plângea când am plecat, dar acum e ok.", a spus Zlatan, în lacrimi, la conferinţa de presă.

Zlatan, decis să rămână la AC Milan

AC Milan se luptă pentru titlu în Serie A, iar Zlatan este lderul echipei. În acest sezon, veteranul suedez a marcat 17 goluri în toate competiţiile şi anunţă că viitorul său este în continuare pe "San Siro".

"Sunt optimist. O zi fără jucătorii de la AC Milan e la fel ca una fără copiii mei. Asta este relaţia pe care o avem. E ca şi cum stăm într-o cameră şi toată lumea îl aşteaptă pe Zlatan să vină şi să ne spună ce să facem. Vreau să fac parte din acest proiect, îmi place.", a anunţat starul suedez.

Reclamă

Ibrahimovic, revenire de senzaţie la naţională 

Zlatan a revenit la naţională la 39 de ani. Suedia a fost repartizată în grupa B în calificările pentru CM. Nordicii se vor duela cu Spania, Grecia, Georgia și Kosovo. Suedia s-a calificat la ultimul Mondial, în 2018, după ce a câștigat barajul cu Italia.

Ultimul meci bifat de Ibrahimovic la națională a fost împotriva Belgiei, pe 22 iunie 2016. Suedia pierdea atunci cu 0-1 și părăsea EURO cu un bilanț dezastruos: două înfrângeri și un egal în faza grupelor.

Zlatan a debutat în naționala Suediei în 2001, într-un amical cu Insulele Feroe. De atunci, Ibrahimovic a strâns 116 selecții și a înscris 62 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și