Închide meniul

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Faţa nemaivăzută a starului suedez. Motivul pentru care s-a emoţionat la maximum

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 martie 2021, 16:01

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Faţa nemaivăzută a starului suedez. Motivul pentru care s-a emoţionat la maximum

profimediaimages.ro

Zlatan Ibrahimovic a izbucnit în lacrimi

La conferinţa de presă, Zlatan a fost vizibil emoţionat când a vorbit despre cum copiii săi au primit vestea revenirii sale la naţionala Suediei. Fiul său de 13 ani, Vincent, vrea să îi calce pe urme, iar "Ibra" a dezvăluit ce i-a cerut soţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am doi copii mici acasă care se joacă cu mingea. Soţia mea mi-a spus să îi opresc, însă i-am spus "nu". Putem cumpăra lucruri noi dacă ei sparg ceva. Cum au primit revenirea mea la echipa naţională? Vincent plângea când am plecat, dar acum e ok.", a spus Zlatan, în lacrimi, la conferinţa de presă.

Zlatan, decis să rămână la AC Milan

AC Milan se luptă pentru titlu în Serie A, iar Zlatan este lderul echipei. În acest sezon, veteranul suedez a marcat 17 goluri în toate competiţiile şi anunţă că viitorul său este în continuare pe "San Siro".

"Sunt optimist. O zi fără jucătorii de la AC Milan e la fel ca una fără copiii mei. Asta este relaţia pe care o avem. E ca şi cum stăm într-o cameră şi toată lumea îl aşteaptă pe Zlatan să vină şi să ne spună ce să facem. Vreau să fac parte din acest proiect, îmi place.", a anunţat starul suedez.

Reclamă

Ibrahimovic, revenire de senzaţie la naţională 

Zlatan a revenit la naţională la 39 de ani. Suedia a fost repartizată în grupa B în calificările pentru CM. Nordicii se vor duela cu Spania, Grecia, Georgia și Kosovo. Suedia s-a calificat la ultimul Mondial, în 2018, după ce a câștigat barajul cu Italia.

Ultimul meci bifat de Ibrahimovic la națională a fost împotriva Belgiei, pe 22 iunie 2016. Suedia pierdea atunci cu 0-1 și părăsea EURO cu un bilanț dezastruos: două înfrângeri și un egal în faza grupelor.

Zlatan a debutat în naționala Suediei în 2001, într-un amical cu Insulele Feroe. De atunci, Ibrahimovic a strâns 116 selecții și a înscris 62 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și