Închide meniul

UPDATE: Radu Ştefan, în istoria lui Lazio! A egalat recordul lui Favalli. "Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină"

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2021, 19:16

Reclamă
UPDATE: Radu Ştefan, în istoria lui Lazio! A egalat recordul lui Favalli. "Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină"

profimediaimages.ro

Ştefan Radu a scris istorie pentru Lazio

UPDATE: Radu Ştefan a declarat că nu se aştepta să devină jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, dar i-a anunţat pe italieni că mai are mult de jucat la echipa din Capitala Italiei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre! Am luat-o pas cu pas. Au trecut 13 ani de când joc aici și uite că o fac în continuare. Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină, mai pot duce meciuri în picioare.

Fiecare partidă a fost specială pentru mine, fiecare a fost plină de emoții și povești. Îmi amintesc fiecare din cele 401 meciuri. Dar dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi finala Cupei Italiei din 2013 (n.r Lazio a învins Roma cu 1-0)”, a declarat românul pentru The Laziali

Ştirea iniţială

Simone Inzaghi l-a titularizat pe Radu în confruntarea cu Udinese, iar fundaşul român a ajuns la meciul cu numărul 401 în tricoul capitolinilor, egalând un record vechi de 17 ani.

Reclamă

Până astăzi, Giuseppe Favalli, fost jucător al grupării alb-albastre în perioada 1992-2004, deţinea recordul.

Reclamă 4 / 0/3

"Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante. E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi", spunea Inzaghi, citat de tuttomercatoweb.

Astfel, fundaşul român mai are nevoie de doar o prezenţă în tricoul lui Lazio pentru a deveni fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istoria formaţiei italiene.

Ștefan Radu a scris istorie şi în campionat

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 327 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și