Închide meniul

UPDATE: Radu Ştefan, în istoria lui Lazio! A egalat recordul lui Favalli. "Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2021, 19:16

UPDATE: Radu Ştefan, în istoria lui Lazio! A egalat recordul lui Favalli. "Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină"

profimediaimages.ro

Ştefan Radu a scris istorie pentru Lazio

UPDATE: Radu Ştefan a declarat că nu se aştepta să devină jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, dar i-a anunţat pe italieni că mai are mult de jucat la echipa din Capitala Italiei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre! Am luat-o pas cu pas. Au trecut 13 ani de când joc aici și uite că o fac în continuare. Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină, mai pot duce meciuri în picioare.

Fiecare partidă a fost specială pentru mine, fiecare a fost plină de emoții și povești. Îmi amintesc fiecare din cele 401 meciuri. Dar dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi finala Cupei Italiei din 2013 (n.r Lazio a învins Roma cu 1-0)”, a declarat românul pentru The Laziali

Ştirea iniţială

Simone Inzaghi l-a titularizat pe Radu în confruntarea cu Udinese, iar fundaşul român a ajuns la meciul cu numărul 401 în tricoul capitolinilor, egalând un record vechi de 17 ani.

Reclamă

Până astăzi, Giuseppe Favalli, fost jucător al grupării alb-albastre în perioada 1992-2004, deţinea recordul.

Reclamă 4 / 0/3

"Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante. E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi", spunea Inzaghi, citat de tuttomercatoweb.

Astfel, fundaşul român mai are nevoie de doar o prezenţă în tricoul lui Lazio pentru a deveni fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istoria formaţiei italiene.

Ștefan Radu a scris istorie şi în campionat

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 327 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Recomandări
  • Radu Ştefan, meciul 401 pentru Lazio
  • Fundaşul român a intrat în istoria clubului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și