Închide meniul

Manchester City a bătut tot ce a prins! Serie incredibilă pentru echipa lui Guardiola, înaintea pauzei internaționale

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2021, 10:01

Reclamă
Manchester City a bătut tot ce a prins! Serie incredibilă pentru echipa lui Guardiola, înaintea pauzei internaționale

profimediaimages

Pep Guardiola, serie impresionantă la Manchester City

Pauza internațională a prins-o pe Manchetser City luptăndu-se pe toate fronturile. Formația lui Guardiola s-a calificat în semifinalele FA Cup după 2-0 pe terenul lui Everton, sâmbătă seara. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la ultima pauză internațională din luna noiembrie, City a disputat 39 de partide. De Bruyne&Co au câștigat 34 dintre acestea!

Manchester City, serie incredibilă sub comanda lui Guardiola

"De la ultima pauză internațională, am jucat 39 de meciuri, am câștigat 34, am remizat 2 și am pierdut 3. Una dintre înfrângeri a fost cu Porto în deplasare, când deja eram calificați.

În această perioadă, jucând din trei în trei zile, este un rezultat incredibil. Nu am cuvinte să mă exprim. Ceea ce am realizat este remarcabil, incredibil. Una dintre cele mai mari realizări", a declarat Pep Guardiola, citat de Sky Sports.

Manchester City are 14 puncte avans în fruntea ierarhiei din Premier League. Cetățenii au cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Anglia. 

Reclamă

City va juca finala Cupei Ligii Angliei, împotriva lui Tottenham, pe 25 apriliei. Echipa lui Guardiola este și in semifinale FA Cup. În Champions League, Manchester City va juca în "sferturi" cu Borussia Dortmund.

Pep Guardiola, cel mai de succes manager din istoria lui Manchester City

Pep Guardiola a avut nevoie de numai 273 de partide pentru a ajunge la 200 de victorii pe banca lui Manchester City. Nimeni nu a ajuns mai rapid la această bornă în istoria Premier League!

Pep Guardiola a antrenat doar trei echipe de-a lungul carierei sale, Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

El a câștigat trofeu după trofeu în fiecare competiţie în care s-a duelat. Are trei titluri în patru ani în La Liga, trei titluri în trei ani în Bundesliga și se conturează al treilea titlu din ultimii patru ani în Premier League.

De asemenea, Guardiola a câștigat și UEFA Champions League de două ori, in 2009 și 2011. Atunci, se afla pe banca Barcelonei. Pep Guardiola mai are contract cu Manchester City până în 2023. El a ajuns pe Etihad Stadium în 2016.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și