Închide meniul

Manchester City a bătut tot ce a prins! Serie incredibilă pentru echipa lui Guardiola, înaintea pauzei internaționale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2021, 10:01

Manchester City a bătut tot ce a prins! Serie incredibilă pentru echipa lui Guardiola, înaintea pauzei internaționale

profimediaimages

Pep Guardiola, serie impresionantă la Manchester City

Pauza internațională a prins-o pe Manchetser City luptăndu-se pe toate fronturile. Formația lui Guardiola s-a calificat în semifinalele FA Cup după 2-0 pe terenul lui Everton, sâmbătă seara. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la ultima pauză internațională din luna noiembrie, City a disputat 39 de partide. De Bruyne&Co au câștigat 34 dintre acestea!

Manchester City, serie incredibilă sub comanda lui Guardiola

"De la ultima pauză internațională, am jucat 39 de meciuri, am câștigat 34, am remizat 2 și am pierdut 3. Una dintre înfrângeri a fost cu Porto în deplasare, când deja eram calificați.

În această perioadă, jucând din trei în trei zile, este un rezultat incredibil. Nu am cuvinte să mă exprim. Ceea ce am realizat este remarcabil, incredibil. Una dintre cele mai mari realizări", a declarat Pep Guardiola, citat de Sky Sports.

Manchester City are 14 puncte avans în fruntea ierarhiei din Premier League. Cetățenii au cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Anglia. 

Reclamă

City va juca finala Cupei Ligii Angliei, împotriva lui Tottenham, pe 25 apriliei. Echipa lui Guardiola este și in semifinale FA Cup. În Champions League, Manchester City va juca în "sferturi" cu Borussia Dortmund.

Pep Guardiola, cel mai de succes manager din istoria lui Manchester City

Pep Guardiola a avut nevoie de numai 273 de partide pentru a ajunge la 200 de victorii pe banca lui Manchester City. Nimeni nu a ajuns mai rapid la această bornă în istoria Premier League!

Pep Guardiola a antrenat doar trei echipe de-a lungul carierei sale, Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

El a câștigat trofeu după trofeu în fiecare competiţie în care s-a duelat. Are trei titluri în patru ani în La Liga, trei titluri în trei ani în Bundesliga și se conturează al treilea titlu din ultimii patru ani în Premier League.

De asemenea, Guardiola a câștigat și UEFA Champions League de două ori, in 2009 și 2011. Atunci, se afla pe banca Barcelonei. Pep Guardiola mai are contract cu Manchester City până în 2023. El a ajuns pe Etihad Stadium în 2016.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și