Închide meniul

Nicolae Stanciu ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi. Scenariul nebun făcut de britanici + Vedeta Slaviei, lăudată de un fost lider al Generației de Aur

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 8:54

Nicolae Stanciu ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi. Scenariul nebun făcut de britanici + Vedeta Slaviei, lăudată de un fost lider al Generației de Aur

profimediaimages

Nicolae Stanciu, coleg cu Ianis Hagi?

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu au fost adversari direcți în dubla-manșă Rangers – Slavia Praga, din "optimile" Europa League. Stanciu a înscris în tur, cât și în retur, cu două execuții magistrale. Fostul decar de la FCSB i-a cucerit pe scoțieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit TBR Football, Steven Gerrard este hotărât să-l aducă pe Stanciu pe Ibrox Park. Scoțienii speră ca transferul să se facă la vară.

Nicolae Stanciu, coleg cu Ianis Hagi la Rangers?

"Nicolae Stanciu a atras cu siguranță toate privirile, în special cu execuţia de la lovitura liberă. Rangers a suferit dintotdeauna în a avea un decar veritabil. Rangers are nevoie de un playmaker, unul care poate inventa ceva din nimic, iar Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru echipă. 

Stanciu se află într-o formă excelentă în acest sezon şi a contribuit la 18 goluri în doar 32 de meciuri. El a înscris 12 goluri și a creat alte 6", au scris jurnaliștii britanici. 

Fanii lui Rangers au motive să spere că Stanciu va ajunge pe Ibrox Park. Gerrard a mai adus jucători pe care Rangers i-a întâlnit în Europa. Croatul Borna Barisic se transfera în Scoția în 2018, după ce a înfruntat-o pe Rangers cu Osijek, în preliminariile Europa League, 

Reclamă

După ce a eliminat-o pe Rangers, Stanciu&Co vor fi față în față cu o altă echipă britanică. Slavia o va înfrunta pe Arsenal în "sferturile" Euroa League. Românul era în avion când și-a aflat adversarul.

Nicolae Stanciu, lăudat de Ioan Ovidiu Sabău

Fostul internațional a fost impresionat de prestațiile mijlocașului de 27 de ani din ultima vreme. Sabău crede că Stanciu ar trebui să fie liderul generației lui Mirel Rădoi.

„Nicolae Stanciu ar trebui să fie un lider al naționalei! Fiindcă e nevoie. La ce realizări are, trebuie să se ridice mult mai mult, fiindcă are libertate de exprimare. 

Reclamă 4 / 0/3

Ai nevoie de această calitate, trebuie să îți dorești mai mult. Pe lângă calitatea sportivă, e important să îi calibrezi și pe ceilalți. El poate să o face, fiindcă e credibil. Are niște realizări… Trebuie să ia frâiele!”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport.

România va debuta în preliminariile pentru CM 2022 în compania Macedoniei de Nord. Partida va avea loc joi, 25 martie, de la ora 21:45. Trei zile mai târziu, tricolorii vor înfrunta Germania. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și