Închide meniul

Nicolae Stanciu ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi. Scenariul nebun făcut de britanici + Vedeta Slaviei, lăudată de un fost lider al Generației de Aur

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 8:54

Nicolae Stanciu ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi. Scenariul nebun făcut de britanici + Vedeta Slaviei, lăudată de un fost lider al Generației de Aur

profimediaimages

Nicolae Stanciu, coleg cu Ianis Hagi?

  • Nicolae Stanciu are 27 de ani
  • A fost cel mai bun jucător în "dubla" Rangers - Slavia Praga

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu au fost adversari direcți în dubla-manșă Rangers – Slavia Praga, din "optimile" Europa League. Stanciu a înscris în tur, cât și în retur, cu două execuții magistrale. Fostul decar de la FCSB i-a cucerit pe scoțieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit TBR Football, Steven Gerrard este hotărât să-l aducă pe Stanciu pe Ibrox Park. Scoțienii speră ca transferul să se facă la vară.

Nicolae Stanciu, coleg cu Ianis Hagi la Rangers?

"Nicolae Stanciu a atras cu siguranță toate privirile, în special cu execuţia de la lovitura liberă. Rangers a suferit dintotdeauna în a avea un decar veritabil. Rangers are nevoie de un playmaker, unul care poate inventa ceva din nimic, iar Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru echipă. 

Reclamă

Stanciu se află într-o formă excelentă în acest sezon şi a contribuit la 18 goluri în doar 32 de meciuri. El a înscris 12 goluri și a creat alte 6", au scris jurnaliștii britanici. 

Fanii lui Rangers au motive să spere că Stanciu va ajunge pe Ibrox Park. Gerrard a mai adus jucători pe care Rangers i-a întâlnit în Europa. Croatul Borna Barisic se transfera în Scoția în 2018, după ce a înfruntat-o pe Rangers cu Osijek, în preliminariile Europa League, 

Reclamă

După ce a eliminat-o pe Rangers, Stanciu&Co vor fi față în față cu o altă echipă britanică. Slavia o va înfrunta pe Arsenal în "sferturile" Euroa League. Românul era în avion când și-a aflat adversarul.

Nicolae Stanciu, lăudat de Ioan Ovidiu Sabău

Fostul internațional a fost impresionat de prestațiile mijlocașului de 27 de ani din ultima vreme. Sabău crede că Stanciu ar trebui să fie liderul generației lui Mirel Rădoi.

„Nicolae Stanciu ar trebui să fie un lider al naționalei! Fiindcă e nevoie. La ce realizări are, trebuie să se ridice mult mai mult, fiindcă are libertate de exprimare. 

Reclamă 4 / 0/3

Ai nevoie de această calitate, trebuie să îți dorești mai mult. Pe lângă calitatea sportivă, e important să îi calibrezi și pe ceilalți. El poate să o face, fiindcă e credibil. Are niște realizări… Trebuie să ia frâiele!”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport.

România va debuta în preliminariile pentru CM 2022 în compania Macedoniei de Nord. Partida va avea loc joi, 25 martie, de la ora 21:45. Trei zile mai târziu, tricolorii vor înfrunta Germania. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”