Închide meniul

Parma – Genoa 1-2 | Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă. Emoții în lupta pentru evitarea retrogradării

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 6:04

Reclamă
Parma – Genoa 1-2 | Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă. Emoții în lupta pentru evitarea retrogradării

profimediaimages

Parma - Genoa 1-2

După 2-0 cu Roma în etapa precedentă, Parma n-a reușit să scoată un alt rezultat pozitiv. Deși a condus cu 1-0, după golul de excepție înscris de Graziano Pelle, echipa lui Man și Mihăilă s-a văzut învinsă la final. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi internaționali români nu și-au pus amprenta asupra partidei. Dennis Man a fost notat de Sofa Score cu 6,6, în timp ce Valentin Mihăilă a primit 6,5. Cea mai mică notă a avut-o fundașul Giuseppe Pezzella, 6,3. 

Parma – Genoa 1-2 | Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă

Dennis Man a fost intregalist pentru al doilea meci consecutiv. Fostul star de la FCSB a ratat două ocazii mari. Prima a venit în minutul 10, când a șutat modest după ce a trecut de un adversar. Cea de-a doua a fost pe finalul partidei, la 2-1 pentru Genoa, când a reluat cu capul direct în brațele lui Perin, dintr-o poziție ideală.

Împotriva lui Genoa, Dennis Man a avut 44 de atingeri, 84% acuratețea paselor , 3 driblinguri. A câștigat jumătate din cele 8 dueluri în care a fost implicat. 

Reclamă

De cealaltă parte, Mihăilă n-a mai avut șansa să iasă din nou la rampă. Intrat abia în minutul 64, acesta a avut doar 7 atingeri și 67% acuratețea paselor. A reușit și o intercepție.

Valentin Mihăilă a bifat 13 apariții în tricoul Parmei, în Serie A și Coppa Italia. Fostul jucător din Bănie are în cont trei goluri și două assist-uri. De cealaltă parte, Dennis Man se laudă cu o pasă decisivă în cele 9 meciuri jucate până acum la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Parma, emoții în lupta pentru evitarea retrogradării

După 1-2 cu Genoa, Parma a rămas pe penultima poziție în Serie A. Doar codașa Crotone stă mai rău decât formația lui Roberto D'Aversa. "Cruciații" sunt la patru puncte de primul loc deasupra liniei. Torino, ocupanta poziției respective, are două jocuri mai puțin disputate. 

Formația de pe Tardini va juca în runda următoare pe terenul lui Benevento. Urmează apoi să primească vizita lui AC Milan, după care va disputa un derby decisiv pentru evitarea retrogradării, cu Cagliari. 

Parma a plătit peste 20 de milioane de euro pentru a-i aduce pe Man și Mihăilă. Jucătorii cu experiență (exemplul lui Gervinho sau Cornelius) n-au dat randament. Cei doi internaționali români sunt cei mai în putere să salveze formația de pe Ennnio Tardini.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și