Închide meniul

Parma – Genoa 1-2 | Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă. Emoții în lupta pentru evitarea retrogradării

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 6:04

Parma – Genoa 1-2 | Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă. Emoții în lupta pentru evitarea retrogradării

profimediaimages

Parma - Genoa 1-2

După 2-0 cu Roma în etapa precedentă, Parma n-a reușit să scoată un alt rezultat pozitiv. Deși a condus cu 1-0, după golul de excepție înscris de Graziano Pelle, echipa lui Man și Mihăilă s-a văzut învinsă la final. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi internaționali români nu și-au pus amprenta asupra partidei. Dennis Man a fost notat de Sofa Score cu 6,6, în timp ce Valentin Mihăilă a primit 6,5. Cea mai mică notă a avut-o fundașul Giuseppe Pezzella, 6,3. 

Parma – Genoa 1-2 | Cum s-au descurcat Dennis Man și Valentin Mihăilă

Dennis Man a fost intregalist pentru al doilea meci consecutiv. Fostul star de la FCSB a ratat două ocazii mari. Prima a venit în minutul 10, când a șutat modest după ce a trecut de un adversar. Cea de-a doua a fost pe finalul partidei, la 2-1 pentru Genoa, când a reluat cu capul direct în brațele lui Perin, dintr-o poziție ideală.

Împotriva lui Genoa, Dennis Man a avut 44 de atingeri, 84% acuratețea paselor , 3 driblinguri. A câștigat jumătate din cele 8 dueluri în care a fost implicat. 

Reclamă

De cealaltă parte, Mihăilă n-a mai avut șansa să iasă din nou la rampă. Intrat abia în minutul 64, acesta a avut doar 7 atingeri și 67% acuratețea paselor. A reușit și o intercepție.

Valentin Mihăilă a bifat 13 apariții în tricoul Parmei, în Serie A și Coppa Italia. Fostul jucător din Bănie are în cont trei goluri și două assist-uri. De cealaltă parte, Dennis Man se laudă cu o pasă decisivă în cele 9 meciuri jucate până acum la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Parma, emoții în lupta pentru evitarea retrogradării

După 1-2 cu Genoa, Parma a rămas pe penultima poziție în Serie A. Doar codașa Crotone stă mai rău decât formația lui Roberto D'Aversa. "Cruciații" sunt la patru puncte de primul loc deasupra liniei. Torino, ocupanta poziției respective, are două jocuri mai puțin disputate. 

Formația de pe Tardini va juca în runda următoare pe terenul lui Benevento. Urmează apoi să primească vizita lui AC Milan, după care va disputa un derby decisiv pentru evitarea retrogradării, cu Cagliari. 

Parma a plătit peste 20 de milioane de euro pentru a-i aduce pe Man și Mihăilă. Jucătorii cu experiență (exemplul lui Gervinho sau Cornelius) n-au dat randament. Cei doi internaționali români sunt cei mai în putere să salveze formația de pe Ennnio Tardini.

Recomandări
  • Dennis Man, integralist
  • Valentin Mihăilă a jucat 26 de minute

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și