Închide meniul

Arena Națională ar putea găzdui un super-duel din "sferturile" Champions League. Ce vedete ar urma să vină la București

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2021, 14:22

Reclamă
Arena Națională ar putea găzdui un super-duel din "sferturile" Champions League. Ce vedete ar urma să vină la București

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Încă un meci de Champions League la București

Potrivit versiunii columbiene a cotidianului AS, Chelsea nu va putea disputa returul cu Porto pe Stamford Bridge. Marea Britanie a impus restricții dure călătorilor din Portugalia. Sursa citată menționează că una dintre variante este organizarea meciului la București. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este luată în considerare și opțiunea Budapesta. Chelsea ar putea opta însă pentru România. Vedetele lui Tuchel au jucat deja la București în acest sezon de Champions League.

Arena Națională ar putea să găzduiască Chelsea – Porto

Manșa tur dintre Porto și Chelsea se va juca în Portugalia, în perioada 6-7 aprilie. Returul este programat pentru 13-14 aprilie. Meciul are șanse mari să se joace în afara Regatului Unit.

Finala UEFA Champions League ar urma să se dispute pe 29 mai, pe stadionul Ataturk din Istanbul. Ultimul act din stagiunea precedentă a fost programat tot în Turcia, dar pandemia a dat peste cap planurile UEFA. Bayern – PSG 1-0 s-a jucat la Lisabona.

Chelsea și Porto s-au întâlnit de opt ori până acum. Englezii au câștigat cinci partide, iar portughezii și-au adjudecat doar două. O singură dată Chelsea și Porto au terminat la egalitate.

Reclamă

Atletico Madrid – Chelsea 0-1, pe Arena Națională

Bucureștiul a găzduit deja un meci de Champions League în acest sezon. Chelsea și Atletico Madrid au oferit un spectacol de zile mari pe Arena Națională în faza "optimilor". 

Atletico Madrid a fost învinsă pe stadionul pe care a câştigat Europa League, în urmă cu nouă ani. Chelsea s-a impus cu 1-0 la Bucureşti, cu golul superb, din foarfecă, marcat de francezul Olivier Giroud. Englezii s-au mai impus de 13 ori în prima manşă a unei duble din cupele europene. De fiecare dată, au reuşit calificarea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și