Închide meniul

Arena Națională ar putea găzdui un super-duel din "sferturile" Champions League. Ce vedete ar urma să vină la București

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2021, 14:22

Arena Națională ar putea găzdui un super-duel din "sferturile" Champions League. Ce vedete ar urma să vină la București

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Încă un meci de Champions League la București

Potrivit versiunii columbiene a cotidianului AS, Chelsea nu va putea disputa returul cu Porto pe Stamford Bridge. Marea Britanie a impus restricții dure călătorilor din Portugalia. Sursa citată menționează că una dintre variante este organizarea meciului la București. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este luată în considerare și opțiunea Budapesta. Chelsea ar putea opta însă pentru România. Vedetele lui Tuchel au jucat deja la București în acest sezon de Champions League.

Arena Națională ar putea să găzduiască Chelsea – Porto

Manșa tur dintre Porto și Chelsea se va juca în Portugalia, în perioada 6-7 aprilie. Returul este programat pentru 13-14 aprilie. Meciul are șanse mari să se joace în afara Regatului Unit.

Finala UEFA Champions League ar urma să se dispute pe 29 mai, pe stadionul Ataturk din Istanbul. Ultimul act din stagiunea precedentă a fost programat tot în Turcia, dar pandemia a dat peste cap planurile UEFA. Bayern – PSG 1-0 s-a jucat la Lisabona.

Chelsea și Porto s-au întâlnit de opt ori până acum. Englezii au câștigat cinci partide, iar portughezii și-au adjudecat doar două. O singură dată Chelsea și Porto au terminat la egalitate.

Reclamă

Atletico Madrid – Chelsea 0-1, pe Arena Națională

Bucureștiul a găzduit deja un meci de Champions League în acest sezon. Chelsea și Atletico Madrid au oferit un spectacol de zile mari pe Arena Națională în faza "optimilor". 

Atletico Madrid a fost învinsă pe stadionul pe care a câştigat Europa League, în urmă cu nouă ani. Chelsea s-a impus cu 1-0 la Bucureşti, cu golul superb, din foarfecă, marcat de francezul Olivier Giroud. Englezii s-au mai impus de 13 ori în prima manşă a unei duble din cupele europene. De fiecare dată, au reuşit calificarea.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și