Închide meniul

"The Special One", adus cu picioarele pe pământ! Mourinho, OUT din Europa, după Dinamo Zagreb – Tottenham 3-0. Prima reacţie a portughezului

Dragoș Vasile Publicat: 18 martie 2021, 20:12

Reclamă
"The Special One", adus cu picioarele pe pământ! Mourinho, OUT din Europa, după Dinamo Zagreb – Tottenham 3-0. Prima reacţie a portughezului

profimediaimages.ro

Jose Mourinho, eliminat din Europa League

Spurs a câştigat cu 2-0 joia trecută şi a pornea favorită pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Cum fiecare ediţie aduce rezultate surpriză, Jose Mourinho şi ai săi au fost protagoniştii unui meci care a şocat Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho, adus cu picioarele pe pământ

Dinamo Zagreb a eliminat gruparea din Premier League. În vârstă de 28 de ani, Mislav Orsic a reuşit prestaţia carierei. Vârful croaţilor a făcut K.O de unul singur o echipă care are un lot estimat la 680 de milioane de euro pe site-urile de specialitate. 

Înfrângerea din această seară este a treia din cariera lui Mourinho la o diferenţă de trei goluri, în cupele europene. Celelalte două au venit în 2020, în Liga Campionilor, tot cu Tottenham, 0-3 cu Leipzig, şi în 2013, când o pregătea pe Real Madrid, 1-4 cu Dortmund.

Reclamă
Reclamă

"A fost o singură echipă care a dat totul pe teren. Echipa mea nu a arătat ca şi cum joacă un meci important. Dacă pentru ei nu este, pentru mine e. Cred că fiecare meci contează pentru fanii lui Tottenham.

Jose Mourinho: "Am fost în vestiarul lui Dinamo Zagreb"

Trebuie o altă atitudine. Am mers în vestiarul lor pentru a îi lăuda. Au câştigat meciul datorită atitudinii. Fotbalul nu este despre calităţi. Baza fotbalului este atitudinea.", a fost prima reacţie a lui Mourinho, după eliminarea din Europa League.

Tottenham, făcută K.O de Orsic

Orsic a reuşit un hattrick de senzaţie şi a devenit primul jucător din istoria lui Dinamo Zagreb care reuşeşte să marcheze cel puţin două goluri împotriva unei echipe din Anglia într-o competiţie europeană. 

Reclamă

De asemenea, atacantul este al doilea care punctează de 3 ori în poarta lui Tottenham, după Serge Gnabry, care marca la Londra de 4 ori în victoria cu 7-2 a lui Bayern din urmă cu 2 ani.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:27

Manchester United îşi face stadion de 2 miliarde de lire sterline şi „donează” Old Trafford. Ce echipă primeşte arena de 114 ani

17:20

Cipru – România: Biletele pentru fanii români s-au epuizat în 75 de minute

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie

16:39

„A suferit enorm, în tăcere!” Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo: „Te macină!”

16:32

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

16:30

VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY!

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 3 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 4 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 5 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 6 Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”
Citește și