Închide meniul

"The Special One", adus cu picioarele pe pământ! Mourinho, OUT din Europa, după Dinamo Zagreb – Tottenham 3-0. Prima reacţie a portughezului

Dragoș Vasile Publicat: 18 martie 2021, 20:12

"The Special One", adus cu picioarele pe pământ! Mourinho, OUT din Europa, după Dinamo Zagreb – Tottenham 3-0. Prima reacţie a portughezului

profimediaimages.ro

Jose Mourinho, eliminat din Europa League

  • Jose Mourinho, OUT din Europa League
  • Tottenham, făcută K.O de Dinamo Zagreb

Spurs a câştigat cu 2-0 joia trecută şi a pornea favorită pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Cum fiecare ediţie aduce rezultate surpriză, Jose Mourinho şi ai săi au fost protagoniştii unui meci care a şocat Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho, adus cu picioarele pe pământ

Dinamo Zagreb a eliminat gruparea din Premier League. În vârstă de 28 de ani, Mislav Orsic a reuşit prestaţia carierei. Vârful croaţilor a făcut K.O de unul singur o echipă care are un lot estimat la 680 de milioane de euro pe site-urile de specialitate. 

Reclamă

Înfrângerea din această seară este a treia din cariera lui Mourinho la o diferenţă de trei goluri, în cupele europene. Celelalte două au venit în 2020, în Liga Campionilor, tot cu Tottenham, 0-3 cu Leipzig, şi în 2013, când o pregătea pe Real Madrid, 1-4 cu Dortmund.

Reclamă

"A fost o singură echipă care a dat totul pe teren. Echipa mea nu a arătat ca şi cum joacă un meci important. Dacă pentru ei nu este, pentru mine e. Cred că fiecare meci contează pentru fanii lui Tottenham.

Jose Mourinho: "Am fost în vestiarul lui Dinamo Zagreb"

Trebuie o altă atitudine. Am mers în vestiarul lor pentru a îi lăuda. Au câştigat meciul datorită atitudinii. Fotbalul nu este despre calităţi. Baza fotbalului este atitudinea.", a fost prima reacţie a lui Mourinho, după eliminarea din Europa League.

Tottenham, făcută K.O de Orsic

Orsic a reuşit un hattrick de senzaţie şi a devenit primul jucător din istoria lui Dinamo Zagreb care reuşeşte să marcheze cel puţin două goluri împotriva unei echipe din Anglia într-o competiţie europeană. 

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, atacantul este al doilea care punctează de 3 ori în poarta lui Tottenham, după Serge Gnabry, care marca la Londra de 4 ori în victoria cu 7-2 a lui Bayern din urmă cu 2 ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”