Închide meniul

”Domnilor, ne ridicăm și plecăm! Nu-l putem expune pe Ronaldo la o asemenea umilință! Vamos!”

Cătălin Oprișan Publicat: 17 martie 2021, 12:21

Reclamă
”Domnilor, ne ridicăm și plecăm! Nu-l putem expune pe Ronaldo la o asemenea umilință! Vamos!”

Profimediaimages

Ronaldo a plecat de la Barcelona după neînțelegerile financiare

Ronaldo Nazario prinde două sezoane fenomenale la FC Barcelona, între 1995-1997, coleg cu Gică Popescu. Goluri memorabile, precum cel împotriva Compostelei, apoi Cupa Cupelor, Cupa Spaniei ori Supercupa din patria lui Cervantes. Vine momentul prelungirii contractului. Are cuvântul Giovanni Branchini, impresarul său de atunci. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Câteva zile de negocieri, cu avocatul Barcelonei, cu vicepreședintele Gaspart. Nu ne înțelegeam la clauza de eventuală reziliere a contractului, undeva pe la 22.000.000 de dolari la acea vreme. Așa că l-am sechestrat pe Ronaldo într-un hotel din Barcelona, pentru a forța lucrurile, iar noi ne-am adunat în casa unui prieten, Carlo Pallavicino. Am decis că dacă Barcelona ne oferă un contract fără ascunzișuri, să semnăm imediat. Nu aveam nimic împotrivă să parafăm prelungirea, dar catalanii tot voiau să adauge drepturi de imagine, situații complicate”, a povestit Branchini pentru ”Sky Sports”. 

Dacă lucrurile nu funcționau, existau contacte avansate cu Lazio, Inter sau Glasgow Rangers. ”Uram complicațiile, cu o parte din salariu plătit de către televiziuni. Cel mai bun jucător din lume la acel moment trebuia să se concentreze pe joc, nu să se gândească cine îi plătește impozitele”.

Catalanii s-au sucit la conferința de presă

Totul părea ok. ”Într-o zi, Barcelona a anunțat că este de acord cu toate condițiile. Gata, bucuroși! Ne-am strâns mâinile cu antrenorii, l-am sunat pe Moratti pentru a-i spune că nu mai ajungem la Inter”. Apoi, clubul a organizat o conferință de presă, pentru a anunța prelungirea. ”Doar că toate datele s-au schimbat, au spus altceva. La început, am crezut că nu aud bine, apoi mi-am pierdut rațiunea”, completează fostul impresar. ”Nu era nimic din ce perfectasem. M-am uitat la prietenii mei și am zis: <<Domnilor, ne ridicăm și plecăm! Nu-l putem expune pe Ronaldo la o asemenea umilință! Vamos!>>”

Reclamă

Zilele următoare, Ronaldo Luis Nazario de Lima a semnat cu Inter. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și