Închide meniul

Sergio Ramos, noi "săgeți" către Florentino Perez: "Am fost întotdeauna sincer!" Anunțul despre viitorul la Real Madrid

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2021, 16:54

Reclamă
Sergio Ramos, noi "săgeți" către Florentino Perez: "Am fost întotdeauna sincer!" Anunțul despre viitorul la Real Madrid

profimediaimages

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid

Sergio Ramos va rămâne liber de contract la vară. Negocierile dintre dintre el și Florentino Perez au intrat în impas de multă vreme, iar fanii se tem că veteranul blanco va pleca de pe Santiago Bernabeu. Sergio Ramos a declarat că situația lui este la fel de incertă. Căpitanul lui Real Madrid a ezitat când a fost întrebat de prelungirea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos, viitor incert la Real Madrid

"Mi-aș dori să pot spune ceva, dar totul a rămas la fel. Mă gândesc doar la revenirea pe gazon și să terminăm sezonul în cel mai bun mod posibil. Nu există nicio veste despre prelungirea contractului. Sunt calm și mă gândesc doar la revenire și la câștigarea unui trofeu", a spus Sergio Ramos, potrivit Marca

Sergio Ramos nu a ratat prilejul să-l înțepe subtil pe Florentino Perez. Președintele și căpitanul de la Real Madrid nu au cea mai bună relație. Fanii se tem că acest lucru va duce la plecare lui Ramos de pe Bernabeu.

"Singurul lucru care mă îngrijorează este că știu că sunt sincer, că mi-am dat sufletul pentru emblema lui Real. M-am apărat întotdeauna și am fost sincer. Sunt onest, cu picioarele pe pământ și muncitor. Jucătorii ar trebui judecați în funcție de performanțe", a declarat Sergio Ramos.

Sergio Ramos a revenit la antrenamente alături de coechipieri după ultima accidentare. Fundașul de 34 de ani n-a mai jucat de la înfrângerea cu Bilbao din semifinalele Supercupei Spaniei, de pe 21 ianuarie.

Reclamă

Sergio Ramos vrea să joace până la 40 de ani

Deși va împlini 35 de ani la sfârșitul lui martie, Ramos nu se gândește deloc la retragere. De altfel, acesta vrea să joace încă cinci ani la cel mai înalt nivel.

"Pot să joc încă cinci ani la cel mai înalt nivel. Dacă nu voi avea probleme cu accidentările, mentalitatea mă va ajuta", a mai spus Sergio Ramos.

Sergio Ramos se află la Real Madrid din 2005. El a strâns peste 650 de meciuri în tricoul blanco și a înscris 100 de goluri pentru galactici. Ramos a cucerit patru trofee Champions League și cinci titluri în La Liga alături de Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și