Închide meniul

Sergio Ramos, noi "săgeți" către Florentino Perez: "Am fost întotdeauna sincer!" Anunțul despre viitorul la Real Madrid

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2021, 16:54

Sergio Ramos, noi "săgeți" către Florentino Perez: "Am fost întotdeauna sincer!" Anunțul despre viitorul la Real Madrid

profimediaimages

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid

  • Sergio Ramos mai are 6 luni de contract cu Real Madrid
  • Ce spune despre viitorul pe Bernabeu

Sergio Ramos va rămâne liber de contract la vară. Negocierile dintre dintre el și Florentino Perez au intrat în impas de multă vreme, iar fanii se tem că veteranul blanco va pleca de pe Santiago Bernabeu. Sergio Ramos a declarat că situația lui este la fel de incertă. Căpitanul lui Real Madrid a ezitat când a fost întrebat de prelungirea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos, viitor incert la Real Madrid

"Mi-aș dori să pot spune ceva, dar totul a rămas la fel. Mă gândesc doar la revenirea pe gazon și să terminăm sezonul în cel mai bun mod posibil. Nu există nicio veste despre prelungirea contractului. Sunt calm și mă gândesc doar la revenire și la câștigarea unui trofeu", a spus Sergio Ramos, potrivit Marca

Sergio Ramos nu a ratat prilejul să-l înțepe subtil pe Florentino Perez. Președintele și căpitanul de la Real Madrid nu au cea mai bună relație. Fanii se tem că acest lucru va duce la plecare lui Ramos de pe Bernabeu.

Reclamă

"Singurul lucru care mă îngrijorează este că știu că sunt sincer, că mi-am dat sufletul pentru emblema lui Real. M-am apărat întotdeauna și am fost sincer. Sunt onest, cu picioarele pe pământ și muncitor. Jucătorii ar trebui judecați în funcție de performanțe", a declarat Sergio Ramos.

Sergio Ramos a revenit la antrenamente alături de coechipieri după ultima accidentare. Fundașul de 34 de ani n-a mai jucat de la înfrângerea cu Bilbao din semifinalele Supercupei Spaniei, de pe 21 ianuarie.

Reclamă

Sergio Ramos vrea să joace până la 40 de ani

Deși va împlini 35 de ani la sfârșitul lui martie, Ramos nu se gândește deloc la retragere. De altfel, acesta vrea să joace încă cinci ani la cel mai înalt nivel.

"Pot să joc încă cinci ani la cel mai înalt nivel. Dacă nu voi avea probleme cu accidentările, mentalitatea mă va ajuta", a mai spus Sergio Ramos.

Sergio Ramos se află la Real Madrid din 2005. El a strâns peste 650 de meciuri în tricoul blanco și a înscris 100 de goluri pentru galactici. Ramos a cucerit patru trofee Champions League și cinci titluri în La Liga alături de Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul