Închide meniul

Joan Laporta, primul transfer stelar după eliminarea din Champions League. Afacerea de 100 de milioane de euro

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 7:12

Reclamă
Joan Laporta, primul transfer stelar după eliminarea din Champions League. Afacerea de 100 de milioane de euro

ProfimediaImages

Joan Laporta dă o super-lovitură la Barcelona

Conform celor de la Radio Catalunya, Haaland ar avea o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, dar afacerea ar trebui să ajungă la 100 de milioane de euro. Asta pentru că agentul Mino Raiola are un comision uriaş, de 25 de milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Norvegianul de 20 de ani e cotat la 110 milioane de euro şi are încă un sezon senzaţional. A marcat 31 de goluri în cele 29 de meciuri disputate în toate competiţiile. El şi-a trecut în cont şi 8 pase decisive.

Erling Haaland, omul record, e dorit de Barcelona

Erling Haaland a devenit, marţi, cel mai tânăr jucător care marchează 20 de goluri în Liga Campionilor, la vârsta de 20 de ani şi 231 de zile. Precedentul record îi aparţinea atacantului francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, care a reuşit să ajungă la 20 de goluri la vârsta de 21 de ani şi 355 de zile.

După dubla cu FC Sevilla, Haaland a devenit cel mai bun marcator norvegian în Liga Campionilor, depăşindu-l pe Ole Gunnar Solskjaer, care a reuşit în carieră 19 de goluri.

Reclamă

David Alaba, o altă ţintă a Barcelonei

Haaland nu este singurul jucător din Bundesliga care ar putea ajunge pe Camp Nou. David Alaba a refuzat prelungirea contractului cu Bayern Munchen şi e la un pas de Barcelona, cele două părţi ajungând chiar şi la un acord verbal.

Motivul pentru care el a plecat de la Munchen a fost salariul cerut, de aproximativ 20 de milioane de euro. Alaba va avea un salariu de cel puţin 11 milioane de euro pe Camp Nou, asta datorită faptului că ajunge acolo liber de contract.

David Alaba a cucerit 9 titluri în Bundesliga, 6 Cupe şi 3 Supercupe ale Germaniei, două trofee UEFA Champions League, dar şi două Supercupe ale Europei şi un CM al Cluburilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul Vezi toate știrile
Citește și