Închide meniul

Guardiola și Simeone sunt tot mai aproape de titlu! În seară de Champions League, Manchester City și Atletico Madrid s-au distanțat de rivale în campionat

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 19:07

Reclamă
Guardiola și Simeone sunt tot mai aproape de titlu! În seară de Champions League, Manchester City și Atletico Madrid s-au distanțat de rivale în campionat

profimedia

Guardiola și Simeone

Manchester City n-a avut emoții în fața lui Southampton. A fost 3-1 la pauză pentru "cetățeni", după golurile lui Kevin De Bruyne, Mahrez și Gundogan. Ward-Prowse a înscris pentru oaspeți, din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City – Southampton 5-2. Echipa lui Pep Guardiola defilează în Premier League

Aceiași Mahrez și De Bruyne au ieșit la rampă și în repriza secundă. Algerianul a încris pentru 4-1 în minutul 55. De Bruyne a făcut 5-2 cu jumătate de oră înainte de final, după ce Adams încrisese pentru "sfinți" în minutul 56.

Germanul Ilkay Gundogan are un sezon memorabil. Acesta a ajuns la 10 goluri în Premier League în 2021. Doar Lionel Messi, Robert Lewandowski și Andre Silva au înscris mai multe, dintre jucătorii din campionatele de top. Statistica este remarcabilă, în condițiile în care Gundogan este mijlocaș.

După victoria cu Southampton, Manchester City s-a distanțat la 14 puncte în fruntea ierarhiei din Premier League. Guardiola se pregătește de al treilea titlu în cinci ani pe banca "cetățenilor".

Reclamă

Atletico Madrid – Athletic Bilbao 2-1. Madrilenii, favoriți pentru titlul din La Liga

Și Atletico Madrid a câștigat în seară de Champions League. Echipa lui Simeone nu s-a impus la fel de categoric precum Manchester City, dar a obținut trei puncte cruciale în lupta pentru titlu.

A fost 2-1 cu Athletic Bilbao, după golurile lui Llorente și Suarez. Bascii au fost cei care au deschis scorul, prin Muniain, în minutul 21.

Luis Suarez este talismanul lui Atletico Madrid. Formația de pe Metropolitano a câștigat 15 puncte grație celor 18 goluri înscrise de atacantul uruguayan în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

După 2-1 cu Bilbao, Atletico s-a distanțat la șase puncte de Barcelona, ocupanta locului secund. Podiumul este completat de Real Madrid, care este la opt lungimi în urma echipei lui Simeone.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și