Închide meniul

Guardiola și Simeone sunt tot mai aproape de titlu! În seară de Champions League, Manchester City și Atletico Madrid s-au distanțat de rivale în campionat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 19:07

Guardiola și Simeone sunt tot mai aproape de titlu! În seară de Champions League, Manchester City și Atletico Madrid s-au distanțat de rivale în campionat

profimedia

Guardiola și Simeone

Manchester City n-a avut emoții în fața lui Southampton. A fost 3-1 la pauză pentru "cetățeni", după golurile lui Kevin De Bruyne, Mahrez și Gundogan. Ward-Prowse a înscris pentru oaspeți, din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City – Southampton 5-2. Echipa lui Pep Guardiola defilează în Premier League

Aceiași Mahrez și De Bruyne au ieșit la rampă și în repriza secundă. Algerianul a încris pentru 4-1 în minutul 55. De Bruyne a făcut 5-2 cu jumătate de oră înainte de final, după ce Adams încrisese pentru "sfinți" în minutul 56.

Germanul Ilkay Gundogan are un sezon memorabil. Acesta a ajuns la 10 goluri în Premier League în 2021. Doar Lionel Messi, Robert Lewandowski și Andre Silva au înscris mai multe, dintre jucătorii din campionatele de top. Statistica este remarcabilă, în condițiile în care Gundogan este mijlocaș.

După victoria cu Southampton, Manchester City s-a distanțat la 14 puncte în fruntea ierarhiei din Premier League. Guardiola se pregătește de al treilea titlu în cinci ani pe banca "cetățenilor".

Reclamă

Atletico Madrid – Athletic Bilbao 2-1. Madrilenii, favoriți pentru titlul din La Liga

Și Atletico Madrid a câștigat în seară de Champions League. Echipa lui Simeone nu s-a impus la fel de categoric precum Manchester City, dar a obținut trei puncte cruciale în lupta pentru titlu.

A fost 2-1 cu Athletic Bilbao, după golurile lui Llorente și Suarez. Bascii au fost cei care au deschis scorul, prin Muniain, în minutul 21.

Luis Suarez este talismanul lui Atletico Madrid. Formația de pe Metropolitano a câștigat 15 puncte grație celor 18 goluri înscrise de atacantul uruguayan în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

După 2-1 cu Bilbao, Atletico s-a distanțat la șase puncte de Barcelona, ocupanta locului secund. Podiumul este completat de Real Madrid, care este la opt lungimi în urma echipei lui Simeone.

Recomandări
  • Manchester City - Southampton 5-2
  • Atletico Madrid - Athletic Bilbao 2-1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și