Închide meniul

PSG – Barcelona | Primire ostilă pentru starurile lui Koeman! Messi&Co n-au dormit deloc înaintea returului din "optimile" Ligii. Ce s-a întâmplat la hotelul catalanilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 15:09

PSG – Barcelona | Primire ostilă pentru starurile lui Koeman! Messi&Co n-au dormit deloc înaintea returului din "optimile" Ligii. Ce s-a întâmplat la hotelul catalanilor

profimedia

Primire ostilă pentru Barcelona

După 1-4 în partida tur, situația s-a tensionat și mai tare în lotul lui Ronald Koeman. RMC Sport scrie că un suporter al celor de la PSG, cazat în același hotel cu echipa Barcelonei, a declanșat alarma de incendiu la 05:00 dimineața. Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri. Fanul a petrecut ulterior 5 ore în custodia poliției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și starurile de la Barcelona au avut o noaptea grea. Cu câteva ore înainte de pornirea alarmei de incendiu, la miezul nopții, suporterii lui PSG au aprins artificii chiar lângă hotel.

PSG – Barcelona, meciul serii în Champions League

Barcelona a pierdut fără drept de apel cu PSG pe Camp Nou. A fost 4-1 pentru formația lui Mauricio Pochettino, care l-a avut pe Kylian Mbappe în formă de grație. Atacantul de 22 de ani a lovit de trei ori pe Camp Nou și are patru goluri în ultimele două partide disputate.

Marele absent de pe Parc de Prince va fi Neymar. Brazilianul a lipsit și în partida tur. Pochettino nu se va putea baza nici pe Moise Kean, marcator în partida tur, sau pe Juan Bernat. Și Koeman are probleme de lot. Coutinho, Fati, Pique și Roberto n-au făcut deplasarea la Paris.

Va fi un meci de totul sau nimic pentru Barcelona. Ne putem aștepta la un spectacol ofensiv pe cinste. Messi&Co vor lua cu asalt careul gazdelor, în timp ce Kylian Mbappe va încerca să lovească pe contraatac.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și