Închide meniul

Video | Erling Haaland, alergat de jucătorii Sevillei după marcarea golului 2! Ce s-a întâmplat la finalul meciului şi reacţia "omului record" de la Dortmund

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 6:50

Reclamă
Video | Erling Haaland, alergat de jucătorii Sevillei după marcarea golului 2! Ce s-a întâmplat la finalul meciului şi reacţia "omului record" de la Dortmund

ProfimediaImages

Moment tensionat cu Erling Haaland în prim-plan

După ce l-a învins de la punctul cu var pe portarul Bono, acesta s-a bucurat în faţa lui după care a continuat să celebreze alături de colegi. Jucătorii Sevillei l-au urmărit şi, în urma unui meleu, lucrurile s-au calmat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intră aici pentru a vedea momentul tensionat provocat de Haaland şi Bono!

Erling Haaland, moment incredibil cu portarul Bono, în Dortmund – Sevilla 2-2

Haaland a explicat ce s-a întâmplat. Înainte de primul penalty, cel ratat, Bono a râs de el. După ce arbitrajul VAR a stabilit repetarea loviturii de pedeapsă, nordicul nu a mai greşit, iar Bono nu a mai putut scoate, chiar dacă a ghicit din nou colţul. 

"Am ratat şi Bono a râs de mine. Când am repetat penalty-ul, am marcat şi nu a mai avut de ce să mai râdă. Când el mi-a ţipat în faţă la primul penalty, m-am gândit că aş face mai bine să înscriu încă un gol. Asta s-a întâmplat şi a fost grozav. Există karma în această lume", a spus Haaland, la finalul meciului.

Reclamă

Cei doi au arătat însă că au stofă de campioni. La finalul meciului, au bătut pumnul, lăsând să se înţeleagă faptul că momentul tensionat a rămas pe teren şi a trecut deja. 

 

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland, omul record

Erling Haaland a devenit, marţi, cel mai tânăr jucător care marchează 20 de goluri în Liga Campionilor, la vârsta de 20 de ani şi 231 de zile. Precedentul record îi aparţinea atacantului francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, care a reuşit să ajungă la 20 de goluri la vârsta de 21 de ani şi 355 de zile.

După dubla cu FC Sevilla, Haaland a devenit cel mai bun marcator norvegian în Liga Campionilor, depăşindu-l pe Ole Gunnar Solskjaer, care a reuşit în carieră 19 de goluri. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și