Închide meniul

Scene ireale în Dortmund – Sevilla! Haaland a început să urle la portarul advers! Decizii incredibile luate cu ajutorul VAR. Cifre uluitoare ale norvegianului, după dubla cu Sevilla

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2021, 20:27

Scene ireale în Dortmund – Sevilla! Haaland a început să urle la portarul advers! Decizii incredibile luate cu ajutorul VAR. Cifre uluitoare ale norvegianului, după dubla cu Sevilla

Captură Digisport

Erlin Haaland, dublă de senzaţie

În această seară, atacantul lui Dortmund a marcat în poarta celor de la Sevilla de două ori, la fel ca în partida tur, şi a bătut un nou record. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi AICI primul gol reuşit de Haaland în poarta spaniolilor

Al doilea gol, transformat de tânărul atacant a venit la capătul unor scene ireale. Haaland marcase golul de 2-0 după o acţiune în careul advers. Reuşita a fost anulată, iar la scurt timp, "centralul" Cuneyt Cakir a dictat lovitură de la 11 metri.

Bono a apărat, însă efortul său a fost în zadar. Penalty-ul s-a reluat, după intervenţia VAR. Motivul? Portarul oaspeţilor a depăşit linia porţii. De data aceasta, atacantul nemţilor a scris istorie. Imediat după ce a l-a învins pe goalkeeper-ul andaluzilor, Haaland a început să urle la acesta din cauza tensiunilor dintre cei doi.

Reclamă

Haaland bate record peste record

Norvegianul este cel mai rapid jucător din istoria Ligii Campionilor care reuşeşte să marcheze 20 de goluri. A reuşit această performanţă în doar 14 meciuri. Harry Kane, vârful lui Tottenham, era liderul clasamentului până în această seară, cu 20 de reuşite în 24 de meciuri.

Haaland, peste Zidane, Ronaldo şi Ronaldinho

Haaland a ajuns la cota 10 în actuala ediţie de Liga Campionilor. Atacantul de 20 de ani a avut nevoie de doar 6 meciuri. În urma reuşitelor sale a depăşit nume grele din istoria fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

Totti, Ronaldinho, Zidane, Ronaldo Nazario, Adriano, Tevez, Falcao şi Lukaku. Vârful lui Dortmund are mai multe reuşite în Liga Campionior decât toţi "greii" enumeraţi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și