Închide meniul

Radu Drăgușin, desemnat cel mai bun tânăr jucător de la Juventus! Lovitură uriașă dată de românul care împarte vestiarul cu Cristiano Ronaldo

Alexandru Ivan Publicat: 8 martie 2021, 14:10

Reclamă
Radu Drăgușin, desemnat cel mai bun tânăr jucător de la Juventus! Lovitură uriașă dată de românul care împarte vestiarul cu Cristiano Ronaldo

profimediaimages

Radu Drăgușin, desemnat cel mai bun tânăr de la Juventus

Radu Drăgușin i-a devansat în acest clasament pe Nicolo Fagioli și  Elia Petrelli. Cel din urmă a fost transferat în această iarnă la Genoa pentru 8 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

52 de experți au votat pentru cel mai bun tânăr jucător de la Juventus. Drăgușin a obținut 311 puncte. Ceilați candidați au avut doar 264 și, respectiv, 206 puncte. 

Radu Drăgușin, desemnat cel mai bun tânăr jucător de la Juventus

Drăgușin a fost și favoritul suporterilor lui Juventus. Fundașul român a încheiat pe primul loc sondajul realizat în rândul fanilor. 

În trecut, cei mai buni tineri de la Juventus au fost desemnați Luca Clemenza, Pol Lirola, Moise Kean, Nicolo Fagioli și Hans Nicolussi Caviglia. A fost a șasea ediție a premiului  "Giovani Bianconeri". 

Reclamă

Radu Drăgușin, primul sezon la seniorii lui Juventus

Radu Drăgușin a fost promovat la prima echipă a bianconerilor în acest sezon. Andrea Pirlo a fost impresionat de calitățile fundașului român.

Drăgușin a bifat 4 meciuri la senorii lui Juventus. Două partide au fost în Coppa Italia, una în Serie A și una în Champions League. 

El va rămâne liber de contract la vară. Englezii l-au comparat cu Virgil van Dijk și au dezvăluit că mai multe cluburi de top au pornit pe urmele sale.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și