Închide meniul

Antrenorul lui Man şi Mihăilă şi-a ieşit din minţi! Val de reproşuri după Fiorentina – Parma: "Nu reușim niciodată să închidem un joc!"

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2021, 17:30

Reclamă
Antrenorul lui Man şi Mihăilă şi-a ieşit din minţi! Val de reproşuri după Fiorentina – Parma: "Nu reușim niciodată să închidem un joc!"

profimediaimages.ro

Roberto D'Aversa şi-a ieşit din minţi după Fiorentina - Parma 3-3

Parma a fost la 4 minute de prima victorie din noiembrie 2020 încoace. Mihăilă marcase golul de 3-2, însă Iacoponi şi-a băgat mingea în propria poartă, iar "cruciaţii" au plecat cu un singur punct de pe arena "Artemio Franchi".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roberto D'Aversa a suportat cu greu semieşecul formaţiei sale, iar după fluierul final a tunat şi a fulgerat la adresa elevilor săi.

"Am fost superiori și azi, ca în cele mai multe dintre meciurile trecute. Marcăm multe goluri, dar nu suntem în stare să câștigăm toate punctele. Fiorentina se afla într-o serioasă dificultate, mai aveam 3 minute și câștigam. Am scăpat victoria pe final, dar nu e ceva nou pentru Parma.

Roberto D'Aversa: ''Nu reușim niciodată să închidem un joc!''

Dacă avem puterea să întoarcem rezultatul, nu înțeleg cum nu te poți concentra în ultimele două minute. Personalitatea și dorința de a obține victoria nu pot fi antrenate! Trebuie să găsim o soluție. Le-am făcut cadou celor de la Fiorentina golurile 1 și 3. 

Am un regret, bineînțeles, pentru că ratăm oportunități din cauza unor erori individuale. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat pe final. Nu reușim niciodată să închidem un joc", a declarat D'Aversa pentru Sky Sport Italia.

Reclamă

Mihăilă, cea mai mare notă de la Parma

Internaţionalul român a fost recompensat de Sofascore cu nota 7.3 pentru prestaţia din meciul cu Fiorentina, unde a înscris şi a oferit o pasă de gol. Aceasta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Parmei, alături de Kurtic, care a primit aceeaşi notă. 

De cealaltă parte, Dennis Man a primit nota 6.4. Fostul fotbalist al FCSB a evoluat doar 29 de minute. Golul lui Mihăilă a venit la doar două zile după ce Mirel Rădoi l-a inclus în premieră pe lista pentru convocările preliminare în vederea meciurilor din preliminariile CM 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și