Închide meniul

Osasuna – Barcelona 0-2 | Ilaix Moriba, noua "perlă" de pe Camp Nou! Puștiul a înscris primul gol la echipa mare din pasa lui Lionel Messi

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 5:56

Reclamă
Osasuna – Barcelona 0-2 | Ilaix Moriba, noua "perlă" de pe Camp Nou! Puștiul a înscris primul gol la echipa mare din pasa lui Lionel Messi

profimediaimages

Moriba, primul gol la Barcelona

Ilaix Moriba are parte de un sezon de vis. Promovat la prima echipă a catalanilor de Ronald Koeman, puștiul de 18 ani a bifat 5 partide alături de Messi&Co.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Format în celebra "La Masia", Moriba s-a acomodat imediat lânga starurile formației blaugrana. Primul său gol pentru Barcelona a fost unul spectaculos!

Osasuna – Barcelona 0-2 | Ilaix Moriba, primul gol pentru catalani

Cu opt minute înainte de final, mijlocașul spaniol a primit o pasă la marginea careului chiar de la Lionel Messi. Acesta și-a fentat adversarul și și-a așezat mingea pe piciorul stâng. Șutul său necruțător s-a oprit aproape de vinclu.

Jordi Alba deschisese scorul pentru Barcelona în minutul 30. Fundașul stânga al catalanilor a înscris din pasa aceluiași Messi. Argentinianul a ajuns la opt assist-uri în La Liga.

De cealaltă parte, Moriba se laudă cu un gol și două pase decisive în primul eșalon din Spania. 

Reclamă

După 2-0 cu Osasuna, Barcelona a reintrat în lupta pentru titlu. Echipa lui Koeman s-a apropiat la numai două puncte de liderul Atletico Madrid. Formația lui Simeone are totuși două meciuri mai puțin disputate. Primul dintre ele va fi duminică, pe teren propriu, cu Real Madrid. 

Lionel Messi, idol pentru Ilaix Moriba

Moriba i-a dat pasă de gol lui Lionel Messi în victoria cu Sevilla din etapa precedentă. El l-a numit pe starul argentinian cel mai bun fotbalist din toate timpurile. 

Reclamă 4 / 0/3

Ilaix Moriba a postat recent o altă fotografie cu Lionel Messi, de pe vremea când evolua la juniorii Barcelonei. Imaginea a devenit virală și a strâns peste un milion de aprecieri în numai două săptămâni.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și