Închide meniul

Osasuna – Barcelona 0-2 | Ilaix Moriba, noua "perlă" de pe Camp Nou! Puștiul a înscris primul gol la echipa mare din pasa lui Lionel Messi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 5:56

Osasuna – Barcelona 0-2 | Ilaix Moriba, noua "perlă" de pe Camp Nou! Puștiul a înscris primul gol la echipa mare din pasa lui Lionel Messi

profimediaimages

Moriba, primul gol la Barcelona

Ilaix Moriba are parte de un sezon de vis. Promovat la prima echipă a catalanilor de Ronald Koeman, puștiul de 18 ani a bifat 5 partide alături de Messi&Co.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Format în celebra "La Masia", Moriba s-a acomodat imediat lânga starurile formației blaugrana. Primul său gol pentru Barcelona a fost unul spectaculos!

Osasuna – Barcelona 0-2 | Ilaix Moriba, primul gol pentru catalani

Cu opt minute înainte de final, mijlocașul spaniol a primit o pasă la marginea careului chiar de la Lionel Messi. Acesta și-a fentat adversarul și și-a așezat mingea pe piciorul stâng. Șutul său necruțător s-a oprit aproape de vinclu.

Jordi Alba deschisese scorul pentru Barcelona în minutul 30. Fundașul stânga al catalanilor a înscris din pasa aceluiași Messi. Argentinianul a ajuns la opt assist-uri în La Liga.

De cealaltă parte, Moriba se laudă cu un gol și două pase decisive în primul eșalon din Spania. 

Reclamă

După 2-0 cu Osasuna, Barcelona a reintrat în lupta pentru titlu. Echipa lui Koeman s-a apropiat la numai două puncte de liderul Atletico Madrid. Formația lui Simeone are totuși două meciuri mai puțin disputate. Primul dintre ele va fi duminică, pe teren propriu, cu Real Madrid. 

Lionel Messi, idol pentru Ilaix Moriba

Moriba i-a dat pasă de gol lui Lionel Messi în victoria cu Sevilla din etapa precedentă. El l-a numit pe starul argentinian cel mai bun fotbalist din toate timpurile. 

Reclamă 4 / 0/3

Ilaix Moriba a postat recent o altă fotografie cu Lionel Messi, de pe vremea când evolua la juniorii Barcelonei. Imaginea a devenit virală și a strâns peste un milion de aprecieri în numai două săptămâni.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și