Închide meniul

Ronald Koeman, reacţie categorică după scandalul uriaş de la Barcelona: "Nu face bine imaginii clubului". Ce spune președintele La Liga

Alexandru Ivan Publicat: 2 martie 2021, 17:30

Reclamă
Ronald Koeman, reacţie categorică după scandalul uriaş de la Barcelona: "Nu face bine imaginii clubului". Ce spune președintele La Liga

profimedia

Ronald Koeman, dupa arestarea lui Josep Bartomeu

"Cred că nu este bine pentru imaginea clubului şi trebuie să aşteptăm să vedem ce se poate întâmpla. M-am simțit foarte prost când am auzit veștile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îi cunosc bine pe Bartomeu şi pe Oscar Grau (n.r.- o altă persoană arestată în dosarul Barcagate). Bartomeu a fost întotdeauna, în ochii mei, un om excepţional", a declarat Ronald Koeman, la conferința de presă pregmergatoare duelului cu Sevilla din Cupa Spaniei. 

Josep Bartomeu a fost omul care l-a adus pe Ronald Koeman pe banca Barcelonei. Fostul președinte de pe Camp Nou l-a demis pe Quique Setien, după dezastrul cu Bayern din Champions League, scor 2-8.

Ce au pus Ronald Koeman și Javier Tebas despre arestarea lui Josep Bartomeu

Javier Tebas s-a plâns și el că scandalul "Barcagate" va dăuna asupra imaginii clubului catalan. De altfel, el susține că întreg fotbalul spaniol va avea de suferit în consecință.

"Ce s-a întâmplat ieri nu e bine nici pentru Barca, nici pentru La Liga. Sper că nu a existat nicio depăşire a liniei roşii, fiindcă prejudiciul în materie de reputaţie este important pentru Barcelona, deşi Bartomeu nu mai este acum preşedintele clubului", a declarat Javier Tebas.

Reclamă

Josep Bartomeu a fost arestat în cursul zilei de luni de polițiștii catalani. Fostul președinte de pe Camp Nou a fost eliberat provizoriu marți, după ce s-a folosit de dreptul să nu depună nicio declarație.

Ce este cazul "Barcagate"

Josep Maria Bartomeu şi alte persoane din conducere ar fi angajat o firmă care a discreditat atât foşti şi actuali jucători, dar şi candidaţi la alegerile pentru şefia clubului. Nu au scăpat Lionel Messi şi Gerard Pique. Sunt anchetate presupuse infracțiuni de administrare neloială și corupție.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și