Închide meniul

Ronald Koeman, reacţie categorică după scandalul uriaş de la Barcelona: "Nu face bine imaginii clubului". Ce spune președintele La Liga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 martie 2021, 17:30

Ronald Koeman, reacţie categorică după scandalul uriaş de la Barcelona: "Nu face bine imaginii clubului". Ce spune președintele La Liga

profimedia

Ronald Koeman, dupa arestarea lui Josep Bartomeu

"Cred că nu este bine pentru imaginea clubului şi trebuie să aşteptăm să vedem ce se poate întâmpla. M-am simțit foarte prost când am auzit veștile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îi cunosc bine pe Bartomeu şi pe Oscar Grau (n.r.- o altă persoană arestată în dosarul Barcagate). Bartomeu a fost întotdeauna, în ochii mei, un om excepţional", a declarat Ronald Koeman, la conferința de presă pregmergatoare duelului cu Sevilla din Cupa Spaniei. 

Josep Bartomeu a fost omul care l-a adus pe Ronald Koeman pe banca Barcelonei. Fostul președinte de pe Camp Nou l-a demis pe Quique Setien, după dezastrul cu Bayern din Champions League, scor 2-8.

Ce au pus Ronald Koeman și Javier Tebas despre arestarea lui Josep Bartomeu

Javier Tebas s-a plâns și el că scandalul "Barcagate" va dăuna asupra imaginii clubului catalan. De altfel, el susține că întreg fotbalul spaniol va avea de suferit în consecință.

"Ce s-a întâmplat ieri nu e bine nici pentru Barca, nici pentru La Liga. Sper că nu a existat nicio depăşire a liniei roşii, fiindcă prejudiciul în materie de reputaţie este important pentru Barcelona, deşi Bartomeu nu mai este acum preşedintele clubului", a declarat Javier Tebas.

Reclamă

Josep Bartomeu a fost arestat în cursul zilei de luni de polițiștii catalani. Fostul președinte de pe Camp Nou a fost eliberat provizoriu marți, după ce s-a folosit de dreptul să nu depună nicio declarație.

Ce este cazul "Barcagate"

Josep Maria Bartomeu şi alte persoane din conducere ar fi angajat o firmă care a discreditat atât foşti şi actuali jucători, dar şi candidaţi la alegerile pentru şefia clubului. Nu au scăpat Lionel Messi şi Gerard Pique. Sunt anchetate presupuse infracțiuni de administrare neloială și corupție.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și