Închide meniul

Schalke, dezastru de neimaginat! A fost demis al 4-lea antrenor din acest sezon. Echipa din Gelsenkirchen e ultima în Bundesliga

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 10:02

Reclamă
Schalke, dezastru de neimaginat! A fost demis al 4-lea antrenor din acest sezon. Echipa din Gelsenkirchen e ultima în Bundesliga

profimediaimages

Schalke, dezastru în Bundesliga

Schalke are un sezon de coșmar și are șanse minime să mai rămână în Bundesliga. "Minerii" sunt pe ultima poziție în clasament, la 9 puncte de locul care asigură prezența la baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stuttgart a "demolat-o" în ultima etapă de Bundesliga. Schalke a cedat cu 1-5, iar antrenorul Christian Gross a fost demis la finalul jocului.

Schalke a demis al patrulea antrenor din acest sezon

Christian Gross a fost al patrulea tehnician care a stat pe banca lui Schalke în acest sezon. El a fost numit în funcție în urmă cu două luni, pe 27 decembrie 2020. Bilanțul său pe banca minerilor este de o victorie, două remize și opt înfrângeri.

Au mai fost dați afară și directorul sportiv Jochen Schneider, team managerul Sascha Reither, dar şi preparatorul fizic Werner Leuthard.

Reclamă

Huub Stevens a antrenat-o pe Schalke înainte de Gross. Stevens a fost interimar timp de două partide, după demiterea lui Manuel Baum. 

Cel din urmă a fost în funcție între 30 septembrie și 18 decembrie, timp în care a rezistat 11 meciuri pe bancă. 

David Wagner a fost primul antrenor al formației din Gelsenkirchen în acest sezon. El fusese instalat pe banca lui Schalke la începutul sezonului 2019/20. Wagner a fost demis după numai două etape din actuala stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

Schalke, un sezon de uitat

Schalke a câștigat un singur meci de-a lungul întregului sezon.  Până la acel succes, "minerii" au avut o serie de 30 de meciuri fără victorie.

Schalke are cel mai slab atac și cea mai fragilă defensivă din Bundesliga. În 23 de partide, formația de pe Veltins Arena a înscris de numai 16 ori. A încasat, în schimb, 61 de goluri. 

Cu doar 9 puncte acumulate până acum, echipa din Gelsenkirchen are șanse minime să se salveze de la retrogradare. Schalke n-a mai jucat în eșalonul secund din sezonul 1990/1991. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 1-1. Bîrligea, gol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și