Închide meniul

Schalke, dezastru de neimaginat! A fost demis al 4-lea antrenor din acest sezon. Echipa din Gelsenkirchen e ultima în Bundesliga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 10:02

Schalke, dezastru de neimaginat! A fost demis al 4-lea antrenor din acest sezon. Echipa din Gelsenkirchen e ultima în Bundesliga

profimediaimages

Schalke, dezastru în Bundesliga

Schalke are un sezon de coșmar și are șanse minime să mai rămână în Bundesliga. "Minerii" sunt pe ultima poziție în clasament, la 9 puncte de locul care asigură prezența la baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stuttgart a "demolat-o" în ultima etapă de Bundesliga. Schalke a cedat cu 1-5, iar antrenorul Christian Gross a fost demis la finalul jocului.

Schalke a demis al patrulea antrenor din acest sezon

Christian Gross a fost al patrulea tehnician care a stat pe banca lui Schalke în acest sezon. El a fost numit în funcție în urmă cu două luni, pe 27 decembrie 2020. Bilanțul său pe banca minerilor este de o victorie, două remize și opt înfrângeri.

Au mai fost dați afară și directorul sportiv Jochen Schneider, team managerul Sascha Reither, dar şi preparatorul fizic Werner Leuthard.

Reclamă

Huub Stevens a antrenat-o pe Schalke înainte de Gross. Stevens a fost interimar timp de două partide, după demiterea lui Manuel Baum. 

Cel din urmă a fost în funcție între 30 septembrie și 18 decembrie, timp în care a rezistat 11 meciuri pe bancă. 

David Wagner a fost primul antrenor al formației din Gelsenkirchen în acest sezon. El fusese instalat pe banca lui Schalke la începutul sezonului 2019/20. Wagner a fost demis după numai două etape din actuala stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

Schalke, un sezon de uitat

Schalke a câștigat un singur meci de-a lungul întregului sezon.  Până la acel succes, "minerii" au avut o serie de 30 de meciuri fără victorie.

Schalke are cel mai slab atac și cea mai fragilă defensivă din Bundesliga. În 23 de partide, formația de pe Veltins Arena a înscris de numai 16 ori. A încasat, în schimb, 61 de goluri. 

Cu doar 9 puncte acumulate până acum, echipa din Gelsenkirchen are șanse minime să se salveze de la retrogradare. Schalke n-a mai jucat în eșalonul secund din sezonul 1990/1991. 

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și