Închide meniul

VIDEO. Marius Șumudică a rămas fără victorie în Turcia! Rizespor, egal cu penultima clasată! Un jucător s-a accidentat incredibil, după ce a marcat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2021, 17:13

VIDEO. Marius Șumudică a rămas fără victorie în Turcia! Rizespor, egal cu penultima clasată! Un jucător s-a accidentat incredibil, după ce a marcat

Hepta

Marius Șumudică, fără victorie la Rizespor

Rizespor a deschis scorul repede, încă din minutul 3. Godfred Donsah a marcat primul gol după trei ani, dar s-a bucurat excesiv și a călcat strâmb. Ghanezul a fost scos cu targa de pe teren!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ankaragucu – Rizespor 1-1

Gazdele eu egalat chiar înainte de pauză. Torgeir Borven a înscris în minutul 45+2, spre disperarea lui Marius Șumudică.

Anakaragucu a dominat-o pe Rizespor, având o posesie mai bună și de două ori mai multe șuturi pe poarta adversă. Marius Șumudică nu are nicio victorie de când a revenit în Turcia. 

După 1-1 cu Ankaragucu, Rizespor a ajuns pe locul 15 în Super Lig. Doar trei puncte are echipa lui Șumudică deasupra liniei retrogradării. 3 înfrângeri și 2 remize este bilanțul românului la Rizespor.

Reclamă

Marius Șumudică vs Dan Petrescu, derby pentru evitarea retrogradării

Marius Șumudică are un duel de foc peste două etape. Rizespor va primi vizita lui Kayserispor, echipa antrenată de Dan Petrescu.

Nici "Bursucul" nu stă mai bine în clasament. Kayserispor este pe locul 16, la un singur punct deasupra liniei retrogradării.

Până la meciul cu Dan Petrescu, Marius Șumudică se pregătește de deplasarea de la Sivasspor. Kayseispor nu va mai juca niciun meci înainte de duelul cu Rizespor. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și