Închide meniul

VIDEO. Marius Șumudică a rămas fără victorie în Turcia! Rizespor, egal cu penultima clasată! Un jucător s-a accidentat incredibil, după ce a marcat

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2021, 17:13

VIDEO. Marius Șumudică a rămas fără victorie în Turcia! Rizespor, egal cu penultima clasată! Un jucător s-a accidentat incredibil, după ce a marcat

Hepta

Marius Șumudică, fără victorie la Rizespor

  • Marius Șumudică, fără victorie la Rizespor
  • S-a încurcat cu penultima clasată

Rizespor a deschis scorul repede, încă din minutul 3. Godfred Donsah a marcat primul gol după trei ani, dar s-a bucurat excesiv și a călcat strâmb. Ghanezul a fost scos cu targa de pe teren!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ankaragucu – Rizespor 1-1

Gazdele eu egalat chiar înainte de pauză. Torgeir Borven a înscris în minutul 45+2, spre disperarea lui Marius Șumudică.

Reclamă

Anakaragucu a dominat-o pe Rizespor, având o posesie mai bună și de două ori mai multe șuturi pe poarta adversă. Marius Șumudică nu are nicio victorie de când a revenit în Turcia. 

După 1-1 cu Ankaragucu, Rizespor a ajuns pe locul 15 în Super Lig. Doar trei puncte are echipa lui Șumudică deasupra liniei retrogradării. 3 înfrângeri și 2 remize este bilanțul românului la Rizespor.

Reclamă

Marius Șumudică vs Dan Petrescu, derby pentru evitarea retrogradării

Marius Șumudică are un duel de foc peste două etape. Rizespor va primi vizita lui Kayserispor, echipa antrenată de Dan Petrescu.

Nici "Bursucul" nu stă mai bine în clasament. Kayserispor este pe locul 16, la un singur punct deasupra liniei retrogradării.

Până la meciul cu Dan Petrescu, Marius Șumudică se pregătește de deplasarea de la Sivasspor. Kayseispor nu va mai juca niciun meci înainte de duelul cu Rizespor. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!