Închide meniul

"Ronaldinho dormea în mașină, cu echipamentul pe el. L-am trezit, a intrat, a dat cinci goluri și-a plecat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 10:02

"Ronaldinho dormea în mașină, cu echipamentul pe el. L-am trezit, a intrat, a dat cinci goluri și-a plecat!”

Profimediaimages

În 2017, Ronaldinho a fost primit precum un zeu în India

Prin 2016, India încearcă să revitalizeze fotbalul în sală. Se fac rost de bani, vine propunerea organizării unui turneu la care să fie invitați foști jucători de marcă. Hernan Crespo, Giggs, Scholes sau Michel Salgado anunță că acceptă invitația. De asemenea, și Ronaldinho spune ”prezent”. ”Abia se retrăsese de vreun an, avea nevoie de bani”, își aduce aminte Sam Matterface, unul dintre organizatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva minute înainte de meciul de la Chennai, Ronaldinho este de negăsit. ”Echipa adversă, condusă de Michel Salgado, era gata în vestiar, toată lumea îl aștepta. Normal, am intrat în panică, pentru că el nu era iar noi știam că am organizat totul ca la carte”, spune Matterface. ”Atunci, cineva a venit și ne-a spus că este în parcare. Ne-am dus acolo, l-am găsit dormind într-o mașină. I-am bătut în geam, l-am trezit! Interesant este faptul că dormea cu echipamentul de joc pe el. Așa, buimac, a ieșit din mașină, a intrat pe parchet, a marcat cinci goluri, apoi a plecat. Pur și simplu s-a evaporat”, spune organizatorul. ”În viața mea n-am văzut așa cea. Îmi aduc aminte că-mi era teamă că nu va putea sta pe picioare. Unii chiar l-au întrebat dacă poate evolua. Le-a răspuns pe teren”.

Cu o seară în urmă, Ronaldinho participase la una dintre renumitele sale petreceri. Pentru că i-a fost teamă să se ducă la hotel și să adoarmă buștean, a preferat să se îmbrace în echipament și să se odihnească la câțiva metri de vestiar. A intrat, s-a distrat, a marcat, a luat banii, a fost înlocuit de Cafu și asta e tot!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și