Închide meniul

"Ronaldinho dormea în mașină, cu echipamentul pe el. L-am trezit, a intrat, a dat cinci goluri și-a plecat!”

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 10:02

"Ronaldinho dormea în mașină, cu echipamentul pe el. L-am trezit, a intrat, a dat cinci goluri și-a plecat!”

Profimediaimages

În 2017, Ronaldinho a fost primit precum un zeu în India

  • La turneu au venit Crespo, Giggs, Scholes sau Michel Salgado
  • A evoluat la Barcelona în 207 meciuri, cu 94 de goluri

Prin 2016, India încearcă să revitalizeze fotbalul în sală. Se fac rost de bani, vine propunerea organizării unui turneu la care să fie invitați foști jucători de marcă. Hernan Crespo, Giggs, Scholes sau Michel Salgado anunță că acceptă invitația. De asemenea, și Ronaldinho spune ”prezent”. ”Abia se retrăsese de vreun an, avea nevoie de bani”, își aduce aminte Sam Matterface, unul dintre organizatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva minute înainte de meciul de la Chennai, Ronaldinho este de negăsit. ”Echipa adversă, condusă de Michel Salgado, era gata în vestiar, toată lumea îl aștepta. Normal, am intrat în panică, pentru că el nu era iar noi știam că am organizat totul ca la carte”, spune Matterface. ”Atunci, cineva a venit și ne-a spus că este în parcare. Ne-am dus acolo, l-am găsit dormind într-o mașină. I-am bătut în geam, l-am trezit! Interesant este faptul că dormea cu echipamentul de joc pe el. Așa, buimac, a ieșit din mașină, a intrat pe parchet, a marcat cinci goluri, apoi a plecat. Pur și simplu s-a evaporat”, spune organizatorul. ”În viața mea n-am văzut așa cea. Îmi aduc aminte că-mi era teamă că nu va putea sta pe picioare. Unii chiar l-au întrebat dacă poate evolua. Le-a răspuns pe teren”.

Reclamă

Cu o seară în urmă, Ronaldinho participase la una dintre renumitele sale petreceri. Pentru că i-a fost teamă să se ducă la hotel și să adoarmă buștean, a preferat să se îmbrace în echipament și să se odihnească la câțiva metri de vestiar. A intrat, s-a distrat, a marcat, a luat banii, a fost înlocuit de Cafu și asta e tot!

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Hong Kong - Palestina 0-3 şi Iran - Emiratele Arabe Unite 2-0 se joacă ACUM
AntenaPLAY • 23 ian., 18:55
Hong Kong – Palestina 0-3 şi Iran – Emiratele Arabe Unite 2-1, în AntenaPLAY. Palestina, calificare istorică în optimi!
Palestina - Emiratele Arabe Unite 1-1 a fost live, în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 18 ian., 21:29
Palestina – Emiratele Arabe Unite 1-1 a fost live, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei din Cupa Asiei
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la grea
FIGHT • 16 ian., 18:57
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la categoria grea
Uzbekistan - Siria
AntenaPLAY • 13 ian., 21:30
Uzbekistan – Siria 0-0, China – Tadjikistan 0-0 şi Australia – India 2-0 din Cupa Asiei au fost în AntenaPLAY!