Închide meniul

Ianis Hagi, ratare monumentală în Antwerp – Rangers 3-4! Românul putea marca la 7 minute după ce a intrat pe teren

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 21:01

Reclamă
Ianis Hagi, ratare monumentală în Antwerp – Rangers 3-4! Românul putea marca la 7 minute după ce a intrat pe teren

captură Digi Sport

Ianis Hagi, ocazie uriaşă în Antwerp-Rangers 3-4, din Europa League

Ianis Hagi a ieșit la rampă la doar șapte minute după ce a fost introdus pe teren. "Fiul Regelui" a primit o pasă excelentă, în faţa porţii, și a reușit să le ia fața fundașilor adverși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, ratare monumentală în Antwerp – Rangers 3-4

Hagi Jr. a șutat însă pe lângă, din numai câțiva metri. Ar fi fost al doilea gol din acest sezon de Europa League pentru mijlocașul de 22 de ani.

Ianis Hagi a ieșit în evidență și in minutul 85, când a pasat ideal pentru Ryan Kent. Atacantul englez a rămas singur cu portarul belgienilor, dar nu a reușit să fructifice serviciul excelent de la Ianis. 

A fost al 4-lea meci bifat de Hagi Jr. în acest sezon de Europa League. În total, mijlocașul de 22 de ani a jucat 32 de partide în toate competițiile pentru Rangers, reușind să înscrie 5 goluri și să ofere 11 pase decisive.

Antwerp – Rangers 3-4

Antwerp și Rangers au oferit meciul serii în Europa League. Șapte goluri s-au marcat în total, iar Rangers pornește cu prima șansă la returul din Scoția.

Reclamă

Barisic a reușit o "dublă" pentru echipa lui Steven Gerrad. Ryan Kent și Arino au mai marcat pentru scoțieni.

Returul va avea loc peste o săptămână, pe 25 februarie, pe Ibrox Park. Ianis Hagi, care a fost activ în cele 15 minute în care a jucat, ar putea să fie titular în a doua manșă. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și