Închide meniul

VIDEO | Un jucător a fost luat pe sus în careu, dar Istvan Kovacs a închis ochii! Scandal uriaș pentru arbitrul român în Europa League

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 19:24

Reclamă
VIDEO | Un jucător a fost luat pe sus în careu, dar Istvan Kovacs a închis ochii! Scandal uriaș pentru arbitrul român în Europa League

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City - Real Madrid

Faza cu pricina s-a petrecut în minutul 50 al meciului, la 1-0 în favoarea Romei. Sporar a fost faultat clar de Ibanez în interiorul suprafeței de pedeapsă. El a fost lovit în plin de adversarul care nu a avut nicio treabă cu mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs, scandal uriaș după Braga – Roma 0-2

Arbitrul românul a refuzat să dicteze lovitură de la 11 m, în ciuda protestelor venite de pe baca celor de la Braga.

CLICK AICI SĂ VEZI FAZA CARE I-A ÎNFURIAT PE PORTUGHEZI

Spre disperarea gazdelor, oamenii din camera VAR nu l-au semnalat pe Istvan Kovacs. Roma avea să mai înscrie o dată până la final.

Portughezii au jucat aproape o repriză în 10 oameni, după ce Esgaio a văzut al doile acartonaș galben în minutul 54. Roma a avut un gol anulat de VAR pe motiv de ofsaid în minutul 63. 

Reclamă

S-a terminat 2-0 în favoarea italienilor, care pornesc cu prima șansă în returul de pe Olimpico. Partida va avea loc peste o săptămână, pe 25 februarie. 

Al patrulea oficial a fost Ovidiu Haţegan, care s-a aflat la prima delegare după scandalul uriaş de la PSG-Başakşehir.

Istvan Kovacs, acuzații grave în Liga 1

Kovacs stârnește și mai multe controverse pe plan intern. Mihai Stoica a avut cuvinte dure la adresa arbitrului de 36 de ani. 

Reclamă 4 / 0/3

"La Istvan Kovacs nu te aștepți neapărat să facă prostii, dar aroganța lui îl face să pară intangibil. M-aș mira să inventeze Benga, despre care am auzit că e foarte credincios, ce a spus despre el. Știe cineva că Istvan Kovacs stă de ani de zile la Cluj, deși el figurează pe listă ca arbitru din Carei?”, a spus Mihai Stoica.

Istvan Kovacs a arbitrat 20 de partide în acest sezon, în toate competițiile. În total, el a acordat 104 cartonașe galbene, de trei ori l-a arătat și pe al doilea, iar în trei rânduri a dat roșu direct. Kovacs a dictat și 7 penalty-uri. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și