Închide meniul

VIDEO | Un jucător a fost luat pe sus în careu, dar Istvan Kovacs a închis ochii! Scandal uriaș pentru arbitrul român în Europa League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 19:24

VIDEO | Un jucător a fost luat pe sus în careu, dar Istvan Kovacs a închis ochii! Scandal uriaș pentru arbitrul român în Europa League

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City - Real Madrid

Faza cu pricina s-a petrecut în minutul 50 al meciului, la 1-0 în favoarea Romei. Sporar a fost faultat clar de Ibanez în interiorul suprafeței de pedeapsă. El a fost lovit în plin de adversarul care nu a avut nicio treabă cu mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs, scandal uriaș după Braga – Roma 0-2

Arbitrul românul a refuzat să dicteze lovitură de la 11 m, în ciuda protestelor venite de pe baca celor de la Braga.

CLICK AICI SĂ VEZI FAZA CARE I-A ÎNFURIAT PE PORTUGHEZI

Spre disperarea gazdelor, oamenii din camera VAR nu l-au semnalat pe Istvan Kovacs. Roma avea să mai înscrie o dată până la final.

Portughezii au jucat aproape o repriză în 10 oameni, după ce Esgaio a văzut al doile acartonaș galben în minutul 54. Roma a avut un gol anulat de VAR pe motiv de ofsaid în minutul 63. 

Reclamă

S-a terminat 2-0 în favoarea italienilor, care pornesc cu prima șansă în returul de pe Olimpico. Partida va avea loc peste o săptămână, pe 25 februarie. 

Al patrulea oficial a fost Ovidiu Haţegan, care s-a aflat la prima delegare după scandalul uriaş de la PSG-Başakşehir.

Istvan Kovacs, acuzații grave în Liga 1

Kovacs stârnește și mai multe controverse pe plan intern. Mihai Stoica a avut cuvinte dure la adresa arbitrului de 36 de ani. 

Reclamă 4 / 0/3

"La Istvan Kovacs nu te aștepți neapărat să facă prostii, dar aroganța lui îl face să pară intangibil. M-aș mira să inventeze Benga, despre care am auzit că e foarte credincios, ce a spus despre el. Știe cineva că Istvan Kovacs stă de ani de zile la Cluj, deși el figurează pe listă ca arbitru din Carei?”, a spus Mihai Stoica.

Istvan Kovacs a arbitrat 20 de partide în acest sezon, în toate competițiile. În total, el a acordat 104 cartonașe galbene, de trei ori l-a arătat și pe al doilea, iar în trei rânduri a dat roșu direct. Kovacs a dictat și 7 penalty-uri. 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și