Închide meniul

Video incredibil! Maradona, în 2017, către Florentino Perez: ”Ia-l pe Mbappe, o să ai nevoie de el!”

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 18:30

Reclamă
Video incredibil! Maradona, în 2017, către Florentino Perez: ”Ia-l pe Mbappe, o să ai nevoie de el!”

Hepta

Mbappe a venit la PSG în toamna lui 2017. Maradona ”mirosise” deja că e vorba despre un fotbalist valoros

În toamna lui 2017, Diego Armando Maradona este antrenor la cei de la Al-Fujairah FC, în Emirate. Un reporter al ziarului spaniol ”AS” ajunge la unul dintre antrenamente și acolo, pe gazon, leagă o scurtă discuție cu fostul mare jucător, despre fotbalul din acele momente. Dacă imaginile nu s-ar fi păstrat, ar fi greu de crezut că Diego vorbea, acum trei ani și jumătate, despre omul clipei de azi, francezul Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pentru mine, este o revelație”, spune ”Pibe” despre Mbappe. ”Cu siguranță, va fi mai bun decât mulți. Chiar i-am și spus lui Florentino (n.r. – Florentino Perez, președintele lui Real Madrid): <<Ia-l pe Mbappe!>>. M-am găsit cu el la Gala FIFA. Mi-a răspuns că-l are pe Ronaldo (n.r. – Cristiano Ronaldo), pe ăstalalt… Dar eu am insistat: <<Ia-l pe Mbappe, pentru că o să ai nevoie de el!>>”.

În acele momente, Mbappe trecuse de la AS Monaco, unde evoluase în 60 de meciuri, marcând 27 de goluri, la PSG, pentru 145.000.000 de euro.

Maradona avea să mai vorbească și despre Cristiano Ronaldo ori Messi: ”Cristiano e fenomenal. Când echipa ar nevoie de el, apare. Messi? El nu e lider, asta nu se formează, așa te naști. Nu poate vorbi cu 20 de băieți”, spunea Diego, cu ironie. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și