Închide meniul

Video incredibil! Maradona, în 2017, către Florentino Perez: ”Ia-l pe Mbappe, o să ai nevoie de el!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 18:30

Video incredibil! Maradona, în 2017, către Florentino Perez: ”Ia-l pe Mbappe, o să ai nevoie de el!”

Hepta

Mbappe a venit la PSG în toamna lui 2017. Maradona ”mirosise” deja că e vorba despre un fotbalist valoros

În toamna lui 2017, Diego Armando Maradona este antrenor la cei de la Al-Fujairah FC, în Emirate. Un reporter al ziarului spaniol ”AS” ajunge la unul dintre antrenamente și acolo, pe gazon, leagă o scurtă discuție cu fostul mare jucător, despre fotbalul din acele momente. Dacă imaginile nu s-ar fi păstrat, ar fi greu de crezut că Diego vorbea, acum trei ani și jumătate, despre omul clipei de azi, francezul Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pentru mine, este o revelație”, spune ”Pibe” despre Mbappe. ”Cu siguranță, va fi mai bun decât mulți. Chiar i-am și spus lui Florentino (n.r. – Florentino Perez, președintele lui Real Madrid): <<Ia-l pe Mbappe!>>. M-am găsit cu el la Gala FIFA. Mi-a răspuns că-l are pe Ronaldo (n.r. – Cristiano Ronaldo), pe ăstalalt… Dar eu am insistat: <<Ia-l pe Mbappe, pentru că o să ai nevoie de el!>>”.

În acele momente, Mbappe trecuse de la AS Monaco, unde evoluase în 60 de meciuri, marcând 27 de goluri, la PSG, pentru 145.000.000 de euro.

Maradona avea să mai vorbească și despre Cristiano Ronaldo ori Messi: ”Cristiano e fenomenal. Când echipa ar nevoie de el, apare. Messi? El nu e lider, asta nu se formează, așa te naști. Nu poate vorbi cu 20 de băieți”, spunea Diego, cu ironie. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și