Închide meniul

Cristiano Ronaldo, făcut praf după Porto – Juventus 2-1. "Întotdeauna a fost egoist, nu l-a interesat când marchează şi ceilalţi colegi. Trăieşte pentru golurile lui"

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 7:53

Reclamă
Cristiano Ronaldo, făcut praf după Porto – Juventus 2-1. "Întotdeauna a fost egoist, nu l-a interesat când marchează şi ceilalţi colegi. Trăieşte pentru golurile lui"

ProfimediaImages

Cristiano Ronaldo, criticat de Antonio Cassano

"Cristiano Ronaldo este un fenomen şi marchează un miliard de goluri, dar cu ideea de fotbal a lui Andrea Pirlo va avea de suferit. Chiar dacă marchează un gol pe meci, nu e pe aceeaşi lungime cu Pirlo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întotdeauna a fost egoist, nu l-a interesat când marchează şi ceilalţi colegi. El trăieşte pentru a marca, nu trăieşte pentru meciurile mari. El trăieşte pentru goluri şi acest lucru este evident", a spus Cassano, la Twitch TV, într-un dialog cu Vieri, Ventola şi Adani.

Porto – Juventus 2-1. Ronaldo a cerut un penalty la finalul meciului

Juventus a pierdut meciul din turul optimilor Champions League cu Porto (1-2). Pe final, Ronaldo a cerut un penalty, după un contact cu Corona, în careul lusitanilor. Arbitrul a ales să nu mai consulte VAR, cu toate că atacantul a făcut o criză de nervi pe teren.

"A fost un penalty evident la Cristiano. L-am întrebat pe arbitru, dar el mi-a spus că meciul era terminat şi că nu mai era nevoie să se uite la VAR. Cred că şi după meci trebuie să ai tupeul să te duci să te uiţi la reluare", a spus Pirlo, la conferinţa de presă. 

Cristiano Ronaldo a adunat 27 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon pentru Juventus. El a marcat 23 de goluri şi a oferit şi trei pase decisive pentru bianconeri.  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 23:05 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! Vezi toate știrile
Citește și