Închide meniul

Cristiano Ronaldo, făcut praf după Porto – Juventus 2-1. "Întotdeauna a fost egoist, nu l-a interesat când marchează şi ceilalţi colegi. Trăieşte pentru golurile lui"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 7:53

Cristiano Ronaldo, făcut praf după Porto – Juventus 2-1. "Întotdeauna a fost egoist, nu l-a interesat când marchează şi ceilalţi colegi. Trăieşte pentru golurile lui"

ProfimediaImages

Cristiano Ronaldo, criticat de Antonio Cassano

"Cristiano Ronaldo este un fenomen şi marchează un miliard de goluri, dar cu ideea de fotbal a lui Andrea Pirlo va avea de suferit. Chiar dacă marchează un gol pe meci, nu e pe aceeaşi lungime cu Pirlo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întotdeauna a fost egoist, nu l-a interesat când marchează şi ceilalţi colegi. El trăieşte pentru a marca, nu trăieşte pentru meciurile mari. El trăieşte pentru goluri şi acest lucru este evident", a spus Cassano, la Twitch TV, într-un dialog cu Vieri, Ventola şi Adani.

Porto – Juventus 2-1. Ronaldo a cerut un penalty la finalul meciului

Juventus a pierdut meciul din turul optimilor Champions League cu Porto (1-2). Pe final, Ronaldo a cerut un penalty, după un contact cu Corona, în careul lusitanilor. Arbitrul a ales să nu mai consulte VAR, cu toate că atacantul a făcut o criză de nervi pe teren.

"A fost un penalty evident la Cristiano. L-am întrebat pe arbitru, dar el mi-a spus că meciul era terminat şi că nu mai era nevoie să se uite la VAR. Cred că şi după meci trebuie să ai tupeul să te duci să te uiţi la reluare", a spus Pirlo, la conferinţa de presă. 

Cristiano Ronaldo a adunat 27 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon pentru Juventus. El a marcat 23 de goluri şi a oferit şi trei pase decisive pentru bianconeri.  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și