Închide meniul

Thriller în Bundesliga! Bayern Munchen s-a făcut de râs cu Arminia Bielefeld! Meci nebun, cu şase goluri

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2021, 20:34

Reclamă
Thriller în Bundesliga! Bayern Munchen s-a făcut de râs cu Arminia Bielefeld! Meci nebun, cu şase goluri

Profimediaimages

Bayern a primit trei goluri de la Arminia Bielefeld

Frigul i-a înghețat pe bavarezi, care s-au jucat cu ocaziile în prima repriză. Deși a avut o posesie zdrobitoare (67%) și mai multe șuturi pe poartă, Bayern a intrat cu un handicap de două goluri la pauză.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen – Bielefed 3-3. Thriller în Bundesliga! 

Vlap și Pieper au înscris pentru oaspeți. Din cele trei șuturi trimise pe poarta lui Neuer, în prima repriză, Bielefeld a reușit să fuctifice două. 

Bayern s-a trezit după pauză. Lewandowski a dat startul revenirii pentru echipa lui Flick și a marcat în minutul 48. A fost al 25-lea gol stagional pentru atacantul polonez, care conduce autoritar clasamentul golgheterilor din Bundesliga. 

Bielefeld a mai lovit o dată în minutul 49, prin Gebauer. Bayern nu a cedat și a redus din nou din diferență, grație reușitei lui Tolisso din minutul 57. A fost primul gol din acest sezon de Bundesliga pentru mijlocașul francez. 

Reclamă

Pe un teren acoperit de zapadă, Alphonso Davies a adus egalarea cu 20 de minute înainte de final. Canadianul cotat la 75 de milioane de euro a spart și el gheața și a reușit primul gol din această stagiune.  

Bayern a încercat să înscrie și golul decisiv, dar nu s-a mai apropiat periculos de poarta lui Bielefeld. S-a terminat 3-3 pe Allianz Arena, în cel mai spectaculos duel din etapa cu numărul 21 din Bundesliga. 

Reclamă 4 / 0/3

Bayern vrea al 9-lea titlu consecutiv în Bundesliga 

Bavarezii rămân lideri în Bundesliga și după remiza cu Bielefeld. Formatia lui Hansi Flick este la cinci puncte în fața lui RB Leipzig, ocupanta locului secund. 

Bayern are un atac zdrobitor, cu 69 de goluri marcate în numai 21 de partide. Bilanțul este unul impresionant pentru echipa lui Hansi Flick: 15 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri. 

Dacă Bayern va câștiga campionatul, va fi al 9-lea titlu consecutiv pentru formatia de pe Allianz Arena! 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și