Închide meniul

Thriller în Bundesliga! Bayern Munchen s-a făcut de râs cu Arminia Bielefeld! Meci nebun, cu şase goluri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2021, 20:34

Thriller în Bundesliga! Bayern Munchen s-a făcut de râs cu Arminia Bielefeld! Meci nebun, cu şase goluri

Profimediaimages

Bayern a primit trei goluri de la Arminia Bielefeld

Frigul i-a înghețat pe bavarezi, care s-au jucat cu ocaziile în prima repriză. Deși a avut o posesie zdrobitoare (67%) și mai multe șuturi pe poartă, Bayern a intrat cu un handicap de două goluri la pauză.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen – Bielefed 3-3. Thriller în Bundesliga! 

Vlap și Pieper au înscris pentru oaspeți. Din cele trei șuturi trimise pe poarta lui Neuer, în prima repriză, Bielefeld a reușit să fuctifice două. 

Bayern s-a trezit după pauză. Lewandowski a dat startul revenirii pentru echipa lui Flick și a marcat în minutul 48. A fost al 25-lea gol stagional pentru atacantul polonez, care conduce autoritar clasamentul golgheterilor din Bundesliga. 

Bielefeld a mai lovit o dată în minutul 49, prin Gebauer. Bayern nu a cedat și a redus din nou din diferență, grație reușitei lui Tolisso din minutul 57. A fost primul gol din acest sezon de Bundesliga pentru mijlocașul francez. 

Reclamă

Pe un teren acoperit de zapadă, Alphonso Davies a adus egalarea cu 20 de minute înainte de final. Canadianul cotat la 75 de milioane de euro a spart și el gheața și a reușit primul gol din această stagiune.  

Bayern a încercat să înscrie și golul decisiv, dar nu s-a mai apropiat periculos de poarta lui Bielefeld. S-a terminat 3-3 pe Allianz Arena, în cel mai spectaculos duel din etapa cu numărul 21 din Bundesliga. 

Reclamă 4 / 0/3

Bayern vrea al 9-lea titlu consecutiv în Bundesliga 

Bavarezii rămân lideri în Bundesliga și după remiza cu Bielefeld. Formatia lui Hansi Flick este la cinci puncte în fața lui RB Leipzig, ocupanta locului secund. 

Bayern are un atac zdrobitor, cu 69 de goluri marcate în numai 21 de partide. Bilanțul este unul impresionant pentru echipa lui Hansi Flick: 15 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri. 

Dacă Bayern va câștiga campionatul, va fi al 9-lea titlu consecutiv pentru formatia de pe Allianz Arena! 

Recomandări
  • Robert Lewandowski, printre marcatori
  • Duel spectaculos pe Allianz Arena

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și