Închide meniul

Jucătorul care a reacţionat emoţionant după ce Santiago Garcia şi-a luat viaţa. Suferea de "boala secolului 21"

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 6:27

Reclamă
Jucătorul care a reacţionat emoţionant după ce Santiago Garcia şi-a luat viaţa. Suferea de "boala secolului 21"

ProfimediaImages

Santiago Garcia suferea de depresie

"Mă simt foarte afectat din momentul în care am aflat, şi mai greu îmi e să scriu. Ne cunoaştem de când aveam 11 ani şi aveam acelaşi vis: să fim fotbalişti. Mii de călătorii, poveşti, am plâns, am zâmbit şi am şi sărbătorit. Ne-am înţeles doar dintr-o privire. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Coates, reacţie după moartea lui Santiago Garcia

Am devenit prieteni şi apoi fraţi. Am construit o familie. Simt o durere adâncă, în adâncul sufletului meu, o tristeţe care va rămâne în mine, dar mai presus de toate nepuţinţa de a face mai mult. …

Morro, ne va fi dor de tine! Eşti încă prezent chiar şi după plecare, îţi mulţumesc pentru asta. Întotdeauna fraţi, odihneşte-te în pace", a fost mesajul lui Coates, pe Instagram. 

Omagiul pe care i l-a adus Godoy Cruz lui Santiago Garcia

Oficialii clubului pentru care Santiago Garcia a jucat în ultimii cinci ani au decis să retragă numărul purtat de "Morro" pe tricou. "Nimic nu va fi suficient pentru a-ți mulțumi pentru tot ce ai făcut pentru Godoy Cruz. Acest număr 18 este al tău și îți va rămâne pentru eternitate", se anunță într-un comunicat.

Potrivit jurnaliștilor din Argentina, "Morro" trecea printr-o depresie severă și era sub tratament. Ar fi ajuns în această situație din cauză că nu și-a putut vedea fiica mai mult de un an. Starea lui s-a agravat după ce, în ultimele săptămâni, a fost infectat cu Covid-19.

Reclamă

Garcia s-a lansat în fotbalul mare în țara natală, Uruguay. El a avut o experiență și în Europa, fiind legitimat la Kasimpasa în campionatul Turciei.

“Morro” a jucat și pentru Atletico Paranaense, în Brazilia, sau River Plate, în Argentina. El a semnat cu Godoy Cruz în 2016, ultimul club din cariera sa.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și