Închide meniul

Cosmin Contra, aproape de Sheffield Wednesday! Anunțul făcut în Anglia: ”A fost concediat, deși nu a pierdut niciun meci!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 9 februarie 2021, 9:42

Cosmin Contra, aproape de Sheffield Wednesday! Anunțul făcut în Anglia: ”A fost concediat, deși nu a pierdut niciun meci!”

Profimedia

Cosmin Contra poate antrena în Anglia

Sheffield Wednesday nu traversează cea mai bună perioadă, iar Cosmin Contra este chemat să salveze echipa de la retrogradare. Formația care-l vrea pe ”Guriță” se află pe locul 23 în Championship, iar Yorkshire Live i-a dedict un articol fostului tehnician de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost concediat chiar dacă nu a pierdut niciun meci ca antrenor. După șase victorii și cinci egaluri, el a fost îndepărtat după o neînțelegere cu patronul clubului.

Cel mai mare procentaj de meciuri câștigate a fost de 56.9% și a fost atins la Petrolul, unde a câștigat și Cupa României în 2013”, notează jurnaliștii de la Yorkshire Live.

Cosmin Contra vrea să antreneze din nou

Contra s-a odihnit după despărțirea de Dinamo și susține că este pregătit să preia o nouă echipă.

Au fost luni grele la Dinamo. Am fost la spital după toată perioada de acolo și mi-am făcut analize. Am avut nevoie de o lună de refacere, dar acum sunt pregătit pentru o nouă provocare. Nu se pune problema să revin în România în acest moment”, a anunțat Contra acum ceva timp.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și