Închide meniul

Cosmin Contra, pregătit să revină în Liga 1! "Vreau o nouă provocare". Ce spune despre momentul în care a refuzat Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 9:50

Cosmin Contra, pregătit să revină în Liga 1! "Vreau o nouă provocare". Ce spune despre momentul în care a refuzat Craiova

Hepta

Cosmin Contra a refuzat Craiova înainte să semneze cu Dinamo

"Au fost luni grele la Dinamo. Am fost la spital după toată perioada de acolo și mi-am făcut analize. Am avut nevoie de o lună de refacere, dar acum sunt pregătit pentru o nouă provocare. Nu se pune problema să revin în România în acest moment!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: Nu se pune problema ca Mihai Rotaru să îmi propună ceva acum

Oferta de la Universitatea Craiova? L-am refuzat o dată pe domnul Mihai Rotaru pentru a semna cu Dinamo, așa că nu se pune problema să îmi propună ceva acum. Îl înțeleg dacă nu se mai gândește la o colaborare!", a spus Cosmin Contra, potrivit prosport.ro.

Ultima victorie a Craiovei în Liga 1 datează de la jumătatea lunii decembrie, când oltenii se impuneau cu 2-1 pe terenul celor de la UTA Arad. De atunci, formația din Bănie a înregistrat un eșec și șase remize consecutive.

5 antrenori pe lista Universităţii Craiova

După ce Laurenţiu Reghecampf l-a refuzat pe Mihai Rotaru, patronul oltenilor a anunţat că are o listă de cinci antrenori dintre care îl va alege înlocuitorul lui Corneliu Papură. Walter Zenga este şi el printre aceştia.

"Deja a fost redusă lista de antrenori și au rămas 5 nume. De mâine vom începe negocierile cu primul antrenor de pe listă. Ponderea este de 80% antrenori străini și 20% antrenori români. Vrem ceva pe termen mediu și lung. Cum ar fi să sacrificăm totul pentru un titlu și să pierdem un an de zile?

Reclamă

O să căutăm un antrenor cu experiență, cu personalitate. Un avantaj vor avea cei care au mai câștigat trofee. N-am de unde să știu dacă antrenorul pe care vreau să-l aduc va câștiga trofee. Dacă aș ști, l-aș aduce indiferent de cost", a spus Rotaru la Pro X, cu două zile în urmă. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și