Închide meniul

Atletico Madrid – Chelsea ar putea avea loc la București. Spaniolii trebuie să se mute pe teren neutru. RB Leipzig – Liverpool se va juca la Budapesta

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 14:05

Reclamă
Atletico Madrid – Chelsea ar putea avea loc la București. Spaniolii trebuie să se mute pe teren neutru. RB Leipzig – Liverpool se va juca la Budapesta

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Arena Națională ar putea găzdui Atletico Madrid - chelsea

Atletico Madrid nu poate primi vizita lui Chelsea pe Wanda Metropolitano din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Clubul madrilen va trebui să găsească astfel o nouă alternativă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid – Chelsea, la București? 

Potrivit AS.com, Atletico ia în calcul disputarea meciului cu Chelsea la București sau Tallin. Nu ar fi pentru prima dată când elevii lui Simeone ar veni în România. Atletico Madrid a cucerit Europa League la București după o finală câștigată cu 3-0 în fața lui Athletic Bilbao.  

Meciul nu se poate disputa în Franța sau Portugalia, fiind țări aflate în proximitatea Spaniei. Astfel, Atletico Madrid – Chelsea va trebui să se joace într-o țară din zona Europei Centrale și de Est. Meciul va avea loc pe 23 februarie.  

RB Leipzig – Liverpool se joacă în Ungaria 

Și RB Leipzig – Liverpool a fost mutat. Partida ar fi trebuit să se joace inițial pe Red Bull Arena din Leipzig, dar avea loc în schimb pe Puskas Arena din Budapesta. 

“UEFA poate confirma că duelul din ‘optimile’ Champions League dintre RB Leipzig și Liverpool se va juca pe Puskas Arena. UEFA le mulțumește celor două cluburi pentru cooperarea în găsirea unei soluții, cât și Federației Ungarei pentru că a acceptat să găzduiască acest meci”, se arată într-un comunicat oficial al celor de la UEFA. 

Reclamă

Această măsură vine în urma restricțiilor impuse de Germania asupra personalelor ce călătoresc dinspre Marea Britanie. Meciul ar fi trebuit să se dispute pe arena lui Leipzig, pe 16 februarie, iar interdicția autorităților germane este în vigoare până la data de 17 februarie. 

Pe lângă Ungaria, o altă soluție ar fi reprezentat-o disputarea meciului tur în Marea Britanie, pe stadionul Tottenham Stadium din Londra, cu Leipzig în calitate de gazdă. Ar mai fi existat și varianta ca Liverpool să fie gazdă în partida tur, iar returul să se dispute la Leipzig. 

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Leipzig și Liverpool va avea loc mati, 16 februarie, pe Puskas Arena. Returul se va disputa pe 10 martie, pe Anfield.  

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și