Închide meniul

Atletico Madrid – Chelsea ar putea avea loc la București. Spaniolii trebuie să se mute pe teren neutru. RB Leipzig – Liverpool se va juca la Budapesta

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 14:05

Atletico Madrid – Chelsea ar putea avea loc la București. Spaniolii trebuie să se mute pe teren neutru. RB Leipzig – Liverpool se va juca la Budapesta

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Arena Națională ar putea găzdui Atletico Madrid - chelsea

Atletico Madrid nu poate primi vizita lui Chelsea pe Wanda Metropolitano din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Clubul madrilen va trebui să găsească astfel o nouă alternativă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid – Chelsea, la București? 

Potrivit AS.com, Atletico ia în calcul disputarea meciului cu Chelsea la București sau Tallin. Nu ar fi pentru prima dată când elevii lui Simeone ar veni în România. Atletico Madrid a cucerit Europa League la București după o finală câștigată cu 3-0 în fața lui Athletic Bilbao.  

Meciul nu se poate disputa în Franța sau Portugalia, fiind țări aflate în proximitatea Spaniei. Astfel, Atletico Madrid – Chelsea va trebui să se joace într-o țară din zona Europei Centrale și de Est. Meciul va avea loc pe 23 februarie.  

RB Leipzig – Liverpool se joacă în Ungaria 

Și RB Leipzig – Liverpool a fost mutat. Partida ar fi trebuit să se joace inițial pe Red Bull Arena din Leipzig, dar avea loc în schimb pe Puskas Arena din Budapesta. 

“UEFA poate confirma că duelul din ‘optimile’ Champions League dintre RB Leipzig și Liverpool se va juca pe Puskas Arena. UEFA le mulțumește celor două cluburi pentru cooperarea în găsirea unei soluții, cât și Federației Ungarei pentru că a acceptat să găzduiască acest meci”, se arată într-un comunicat oficial al celor de la UEFA. 

Reclamă

Această măsură vine în urma restricțiilor impuse de Germania asupra personalelor ce călătoresc dinspre Marea Britanie. Meciul ar fi trebuit să se dispute pe arena lui Leipzig, pe 16 februarie, iar interdicția autorităților germane este în vigoare până la data de 17 februarie. 

Pe lângă Ungaria, o altă soluție ar fi reprezentat-o disputarea meciului tur în Marea Britanie, pe stadionul Tottenham Stadium din Londra, cu Leipzig în calitate de gazdă. Ar mai fi existat și varianta ca Liverpool să fie gazdă în partida tur, iar returul să se dispute la Leipzig. 

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Leipzig și Liverpool va avea loc mati, 16 februarie, pe Puskas Arena. Returul se va disputa pe 10 martie, pe Anfield.  

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și