Închide meniul

Alanyaspor – Rizespor 2-1. Lui Marius Șumudică nu i-a venit să creadă! Echipa lui a fost învinsă cu un gol marcat în minutul 90+7

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 14:16

Reclamă
Alanyaspor – Rizespor 2-1. Lui Marius Șumudică nu i-a venit să creadă! Echipa lui a fost învinsă cu un gol marcat în minutul 90+7

Hepta

Alanyaspor - Rizespor 2-1

Rizespor a început bine meciul jucat pe terenul lui Alanyaspor, dar s-a văzut învinsă pe finalul jocului. Este pentru a doua etapă consecutivă când echipa lui Șumudică încasează un gol în minutele de prelungire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alanyaspor – Rizespor 2-1. Dramatis pentru Marius Șumudică

Rizespor a deschis scorul prin fundasul Monstassar Talbi în minutul 25, dar avantajul echipei lui Șumudică a durat doar șapte minute.  

Alanyaspor a preluat conducerea jocului în a doua jumătate a reprizei. Eforturile gazdelor au fost răsplătite în minutul 32, când Adam Bareiro a egalat din penalty. Alanyaspor a mai marcat o dată până la pauză, dar VAR-ul a anulat reușita din cauza unui fault în atac.  

Șumudică nu a scăpat însă și a primit lovitura de grație în minutul 90+7. Mustafa Pektemek a marcat și a adus victoria lui Analyaspor, spre disperarea antrenorului român 

Marius Șumudică, fără victorie pe banca lui Rizespor 

Marius Șumudică rămâne fără victorie de când a fost instalat pe banca lui Rizespor. Echipa românului a înregistrat un singur succes de când a acesta a fost confirmat în funcție, dar Șumudică nu s-a aflat pe bancă la acea partidă.  

Reclamă

Două victorii și o remiză este bilanțul lui Marius Șumudică la Rizespor. Echipa românului este pe locul 12 în Super Liga Turciei, la cinci lungimi distantă deasupra primului loc retrogradabil. Față de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu, Rizespor are un avans trei puncte. 

Pentru Șumudică urmează meciul de pe teren propriu cu Erzurum BB în etapa următoare. Fostul tehnician al Astrei are nevoie neapărat de victorie.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și